Semesterbostad i Amalfi på Amalfikusten

Casa Duomo

 
Casa Duomo är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Duomo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Duomo är en fin utgångspunkt för de som önskar Amalfis stämningsfulla liv utanför dörren. Havet finner man endast 5 minuters promenad från lägenheten, precis som busstorget varifrån du smidigt tar dig runt på hela Amalfikusten.

Lättillgänglig

Det är ca. 60 trappsteg till lägenhetens ingång så man tar sig till lägenheten utan någon större ansträngning.

Läs mer om Casa Duomo

För par eller sällskap

Vi rekomenderar denna lägenhet åt par eller sällskap som vill uppleva Amalfi men samtidigt vara nära havet och de många sevärdheter som finns längs kusten och i det övriga Campania.

Trerumslägenhet till 4/5 personer (med balkong):
- När man kommer in genom lägenheten stora entré finner man matplats/uppehållsrum med en bäddsoffa, avlångt kök med ugn, badrum med badkar, badrum med toalett och dusch, sovrum med dubbelsäng och en mindre balkong, sovrum med två enkelsängar samt en mindre balkong. Möblerna är trevliga och bland övriga faciliteter kan vi nämna TV, telefon och tvättmaskin. Det finns dock inte aircondition.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Casa Duomo

Läs personliga omdömen av Casa Duomo som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Duomo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Summer of life och sommarstämning

Kort sagt FANTASTISKT ?? Att bo så centralt och samtidigt 5 min promenad till havet var super. Med gott om plats för oss och våra tre pojkar och vacker och ren plats. Allt fungerade - kvällen med rött vin och se över Amalfi ta medan kyrkklockor klockor och summan av livet når upp till balkongen. Även om. Den enda haken var punktlig kölvattnet av samma kyrkklockorna på 7 varje morgon. Om du har dröm att sova sent (det bör inte vi - vi skulle uppleva) så ska du bo någon annan stans

Läs mer

Bedömning av Casa Duomo

Läs mer

Bedömning av Casa Duomo

Läs mer
 
search map