Semesterbostad i Amalfi på Amalfikusten

Balcone Palladino

 
Balcone Palladino är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Palladino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Precis mitt i Amalfi ligger denna 65 m² stora lägenhet, Balcone Palladino. Härifrån kan man njuta av utsikten till den vackra domkyrkan med den bysantinska fasaden, Medelhavets blå-gröna vatten, hamnlivet och stadens puls.

Från den trevliga Piazetta dei Dogi full av restauranger, barer och butiker når man lägenheten efter 104 trappsteg. I byggnaden är det ytterligare 14 trappsteg till ingången vilket gör att Balcone Palladino inte rekommenderas till gångbesvärade. I gengäld rekommenderas den varmt till de som inte vill vara beroende av en bil på semestern då den centrala placeringen gör det enkelt att utforska omgivningarna till fots. Mycket nära lägenheten finns även den stora busshållsplatsen som med sina regelmässiga avgångstider tar turister och lokalborna till trevliga grannstäder såsom Ravello, Scala, Minori och Positano. Önskar man att njuta av de fantastiska utsikterna från havet är det under högsommaren även möjligt att segla till både Capri, Ischia, Salerno samt flera av grannstäderna. Parkering kan dock beställas mot betalning.

Läs mer om Balcone Palladino

Lägenheten är trevligt inredd och har en 10 m² stor balkong med direkt havsutsikt, bord och stolar samt flera utgångar till en smal balkong med utsikt till både stad och hav. De flesta golv har vitt klinkers som tillsammans med ljuset från havet gör rummen ljusa och "skandinaviska". Redan när man kommer in i korridoren möts man av synen av havet.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med balkong och havsutsikt):
- Lägenheten är ca. 65 m². I det stora uppehållsrummet, med utgång till båda balkongerna, finns en soffa, Tv med italienska kanaler, matplats samt en kokvrå med ett litet kylskåp och spis med tre gasplattor. I en av lägenhetens små sovrum finns en fransksäng (1,55 x 1,85), TV, aircondition och utgång till den smala balkongen med utsikt över havet och staden. På en mezzanin (10 trappsteg upp) ligger ett annat sovrum med två enkelsängar (dessa kan INTE sätts samman till en dubbelsäng) och utsikt över stadens trevliga gator. I lägenhetens badrum finns toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map