Hotell i Amalfi på Amalfikusten

Aurora Residence

Amalfi bjuder på underbara vyer Receptionen på hotellet, som ligger ca 600 m bort Du är välkommen bort till hotellet Utsikt från hotellet Kusten underbara mat
 
Aurora Residence är inte tillgänglig i dagsläget
Aurora Residence är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Aurora Residence är boendet för dig som vill bo med självhushåll och ha lite större yta att röra dig på, jämfört med ett hotellrum. Dessutom ligger lägenheterna i hjärtat av Amalfi, vilket innebär att du har stadens utbud framför dina fötter.

Du bor mitt i smeten

Du bor alltså mycket centralt, nära Piazza Duomo och endast ca 100 meter från stranden. Detta gör att du snabbt och smidigt kan ta dig runt, att du har nära till barer, uteserveringar och restauranger samt shopping och det innebär även att du kan ta dig ett dopp i havet när du vill utan större ansträngning.

Komforten med att bo i lägenhet är att du har tillgång till ett pentry och kan laga din egen mat om du så önskar, eller ta sovmorgon då du inte behöver passa några frukosttider. Ett gemensamt tvättrum finns med strykfaciliteter, tvättmaskin och torktumlare.

Läs mer om Aurora Residence

Bra att veta om ditt boende

Lägenheterna tillhör Hotel Aurora som ligger ca 600 meter bort. Och det är en av receptionisterna från hotellet som möter upp dig och visar dig din lägenhet. För bästa service ringer du i god tid innan och anmäler en ungefärlig ankomsttid. Vi ber dig observera att incheckning är fram till kl. 20.00. För senare ankomst tillkommer en avgift och det är endast möjligt om du har en överenskommelse med receptionen innan.

Du kan nästan köra fram hela vägen, inte de sista 50 meterna, där du kan lasta av ditt bagage. Bilen kan du sedan parkera i garage, mot avgift. Allmän parkering finns också runt om i staden.

Lägenheterna ligger fördelade på olika plan. Extrabäddarna är i bäddsoffa.

Lägenheter med komfort

Dessa är trivsamt inredda med pentry, sat-TV, wi-fi, kassafack, luftkonditionering samt badrum med dusch/badkar. Några av lägenheterna med 1 sovrum har diskmaskin (ej garanteras). Samtliga som har två sovrum har diskmaskin.

Dölj texten
 
 
search map