Semesterbostad i Amalfi på Amalfikusten

Appartamento Dietro Corte

 
Appartamento Dietro Corte är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Dietro Corte är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Modern och snyggt inredd lägenhet som ligger i anslutning till torget Piazza Duomo med den ståtliga domkyrkan. Trots den centrala placeringen bor man i lugna omgivningar med fin panorama utsikt.

I direkt närhet och på kort gångavstånd finner man Amalfis livliga centrum med flera restauranger, cafeér, barer och inköpsmöjligheter. På kort avstånd finner man även busstorget varifrån man kan ta bussen till andra trevliga städer på Amalfikusten samt de större städerna Salerno och Sorrento.

Läs mer om Appartamento Dietro Corte

Trerumslägenhet med 2/5 sovplatser:
- Det är ca. 90 trappsteg från gatan till lägenheten. Lägenheten består av en rymlig hall varifrån man kommer vidare till ett sovrum dubbelsäng, badrum med toalett och dusch, kök med 2 kokplattor, microvågsugn, kyl med frysfack samt matbord och stolar. Vidare har lägenheten ett mysigt vardagsrum med satellit-TV, två bäddsoffor samt en brant trappa som leder upp till ett loft med en enkel bäddsoffa. Från lägenheten har man utsikt till trädgården med appelsinträd. OBS: Lägenheten har inte värme eller aircondition.

Dölj texten
 
 
search map