Hotell i Amalfi på Amalfikusten

Amalfi Holiday Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vi vill börja med att säga att namnet "Resort" kan vara lite missvisande för här finns endast 7 rum och lägenheter. Även om du inte har utsikt över kusten kan du njuta av skön vy över bergen och trädgården. Amalfi Holiday Resort är inredd i en gammal renoverad papperskvarn och ligger endast 5-10 minuters gång från domkyrkoplatsen och stranden. Om du inte har lust att gå kan du alltid ta en minibuss som stannar på huvudgatan.

Lugn och ro bland de lokala

Under sommarsäsongen är Amalfi ganska livlig med många turister, men de flesta kommer inte mycket längre än domkyrkoplatsen och de närmsta butikerna. Därför bör du inte vara orolig för att det området där du bor är överfyllt med turister, för hit kommer i stort sett endast de lokala, och de få turister som vill besöka det lilla pappersmuséet, eller som ska gå på vandring i dalen. I gengäld finns här massor av lokal fägring och goda möjligheter att lära känna de trevliga Amalfiborna.

Amalfi är ett bra val till din semester

Amalfi har ett riktigt bra urval av både caféer och restauranger även i det område där Amalfi Holiday Resort ligger och kommer du med bil finns här en offentlig parkeringsplats strax intill. Om du vill nyttja de lokala transporterna är du också lyckosam att bo i Amalfi för det är just här som de flesta lokalbussar har sin ändhållplats. Därför blir det lätt för dig att ta dig runt och göra utflykter till grannorterna. Du kan även ta segelturer från hamnen och det är ett av de bästa sätten att få uppleva Amalfikusten och så kan du så klart ta dig till Capri.

En avslappad atmosfär

Innan du hälsar på den leende personalen stöter du på en stor grön port och en del trappor som tar dig upp till den härliga trädgården som är anlagd i terrasser. Amalfi Holiday Resort är ett trevligt litet ställe som bjuder på en avkopplande atmosfär, vackra omgivningar och inte minst komfort och gästvänlighet. Om du värdesätter bra kvalitet för pengarna, vara oberoende av andra och bo i lugn och ro bland de lokala, så är detta ett ypperligt val. I själva centrum finns det få trädgårdar, men även här är du lyckligt lottad. Utöver en trevlig trädgård med bord, stolar och solbäddar finns här en pool med sk strandeffekt, vilket är mycket ovanligt! Här kan du njuta av dagarna och koppla av med en bra bok om du inte föredrar att gå på upptäcksfärd.

Läs mer om Amalfi Holiday Resort

Välj mellan studio-lägenhet och rum

Amalfi Holiday Resort har endast 5 lägenheter i olika storlekar och 2 rum som alla är fint inredda i modern stil med bra komfort. Rummen har aircondition, Sat-Tv och badrum med toalett, dusch, tvättmaskin och hårtork. Studion är indlead i en sovdel och ett allrum med pentry där du har tvättmaskin och diskmaskin. Både lägenheterna och rummen blir städade en gång om dagen och det utgår en slutstädningsavgift som du betalar på plats (se under tillägg). Du kan inte köpa till frukost på plats men det finns gott om matställen i din närhet. Om du ankommer efter 18.30 tillkommer en avgift (se under tillägg). Ankomst efter kl 20.00 är inte möjligt!

Läs om rummen på Amalfi Holiday Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map