Semesterbostad i Acciaroli i Kampanien

That's Amore Cilento Country House

That's Amore Cilento Country House, Acciaroli
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Väljer du att spendera semestern hos Remo och hans hustru Aurora, kan du vara helt säker på, att du får en upplevelse utöver det vanliga. Här blir du nämligen en del av familjen, och det finns inget som detta söta värdpar inte gör för dig, så att du får en oförglömlig semester. Ditt husdjur är också välkommet på semester.

Bo bland de lokala

Under de senaste åren, har de gjort om sitt hem till ett så kallat Country House, där de erbjuder övernattning i små eller större lägenheter. Standarden är inte hög, men i gengäld får du mycket för pengarna, och det finns naturligtvis både kök och privat badrum, liksom de flesta lägenheter har en liten balkong eller ett möblerat uteområde, medan andra ligger under taket och därför har lutande väggar. Det finns gratis wifi, men du ska vara beredd på att täckning och hastighet är begränsad. Det finns solsängar som du kan nyttja fritt i trädgården och det finns också några cyklar att låna.

Ett härligt område till vattendjur

Är familjens yngsta medlemmar med på semestern, finns det några få leksaker de kan sysselsätta sig med, annars kan ni mysa i trädgården eller köra en tur ner till den lilla trevliga staden Agnone, som ligger knappt ett par kilometer från stället, och här finns också en mindre strand.

Föredrar du en större strand, ska du åka till Acciaroli, som har en så kallad "Blå Flagg". Acciaroli ligger 7 kilometer från ditt boende, och är en av många trevliga städer i området. Här råder en härlig atmosfär, lokalt liv och här finns ett rimligt utbud av både butiker och restauranger.

Bra utflyktsmöjligheter

Kör du lite längre söderut, är det möjligt att ta sig ut en tur i marinparken, där du kan se grottor och den vackra klippkusten från havssidan. Tycker du om att vandra, är Cilento också en perfekt plats, för det finns många vackra rutter av olika svårighetsgrad i den vackra naturparken. Och är du historiskt intresserad, kan du också besöka de imponerande templen i Pæstum på en dagsutflykt.

Enkla men bekväma lägenheter

Alla lägenheter har en kökshörna, så det är möjligt att laga enklare måltider. Det finns också ett grillområde i trädgården, som du har möjlighet att nyttja. Flera av lägenheterna har separat sovrum med dubbel- eller enkelsängar, och alla har TV, takfläkt samt badrum med dusch och toalett. Som nämnt har de flesta lägenheter balkong eller terrass, och det finns gratis wifi i de gemensamma utrymmena. Du har möjlighet att boka till frukost.

Läs om l√§genheterna på That's Amore Cilento Country House

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map