Semesterbostad i Acciaroli i Kampanien

Residence Villa Oasi

 
Residence Villa Oasi är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Villa Oasi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Acciaroli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Villa Oasi är en härlig villa som ligger på bergsväggen ovanför den charmiga lilla staden Acciaroli på Cilento-kusten med vacker utsikt över havet.

Det finns ingen offentlig transport till villan så vi rekommenderar att man ankommer med bil. Avståndet till stranden är inte långt men man har behov för en bil för att smidigt ta sig runt i området. Det finns gratis parkeringsplats för en bil per lägenhet.

Läs mer om Residence Villa Oasi

Residence Villa Oasi ägs av en arkitekt som har lagt ner all sin energi på att göra om stället til exklusiva lägenheter i super modern stil men ändå bibehålla den härliga atmosfären. Villan ligger mitt i naturen och trädgården präglas av blommor och inte minst de otroliga palmer som är vackert upplysta under kvällen.

Från den fantastiska poolen har man en helt enastående utsikt över havet och bilderna säger nog mer än 1000 ord..... Varje lägenhet har två solstolar vid poolen. I förbindelse med poolen finner man villans bar och restaurang och det är inte svårt att föreställa sig den magiska atmosfär som råder när solen gått ner och ljusen tänds.

Lägenheterna är alla inredda i helt modern stil och med en spännande mix av stenväggar och skarpa färger som skiftar från lägenhet till lägenhet. Alla lägenheter består av ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, matbord och stolar, satelit-TV, telefon, kök med 4 kokplattor och kylskåp samt sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Det finns aircondition i alla lägenheter precis som varje lägenhet har en liten trädgård eller terrass som dock ibland delas med grannen.

Lägenheterna är fördelade på flera våningar och vänder mot havet eller berget. Som man kan se på bilderna så finns det en rik växtlighet och palmer utanför flera av lägenheterna och därför kan havsutsikten vara något begränsad.

Läs om lägenheterna på Residence Villa Oasi

Dölj texten
 
 
search map