Omdömen från Le Taverne

 
Le Taverne är inte tillgänglig i dagsläget
Le Taverne är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Acciaroli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Le Taverne

Läs personliga omdömen av Le Taverne som ligger i Kampanien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Le Taverne. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Le Taverne

Le Taverne
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Le Taverne
Tvårumslägenhet med 2/6 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Curt med sällskap från Malmö i Sverige bodde på Le Taverne i Acciaroli från den 20. till den 27. september 2008.

Området har en fantastisk natur med höga berg djupa dalar och väldigt slingriga vägar, MYCKET SEVÄRT.
Någon stad finns inte utan Acciaroli är ett mindre samhälle. Turistinformationen hade bara Italiensktalade personal Resebyrån som tog emot oss var engelsktalade vilket var bra för oss som inte talar Italienska. Poängteras skall att nästan allt var stäng för säsongen, de restauranger som fanns öppna serverade inte någon mat (gäller Acciaroli) endat dricka och ev. mackor. Affärerna hade öppet lite hur som helst. Inga tider fanns utsatta så man fick testa sig fram.

Lägenheten på La Taverna var mycket fin bara 1 år gammalt. BRA STANDARD Mycket trevligt värdfolk, bra emottagande. Tyvärr var värdfolket endast Italiensk talande, man hade en dotter som kunde lite engelska så vi klarade oss. Saknades: Information i lägenheten fanns bara på ITALIENSKA, borde finnas på engelska.

Kontrollera öppettider på affärer och restauranger beroende på vilken årstid man åker dit.
Det bästa är om man behärskar Italienska då de flesta inte kan Engelska (bara den yngsta generationen) Var beredd på att bilkörning är speciell i Italien. Det som står i resehandböcker stämmer inte alls. Italienarna kör bil som om det vore den sista resan man gör varje gång. Inga regler följs. Stoppskyltar (fastän dom står där) existerar inte i deras sinnesvärd. Omkörningar görs på de mest otroliga ställen. Hastighetsbegränsningar som anges på skyltar är bara till för skyltarna, inga Italienare följer dom. Ex. 50 km/h där kör man 70-80 km/h.

Människorna var tillmötesgående och trevliga I övrigt var det en bra och upplevelserik resa vi är mycket nöjda. Varmt i vattnet och fina stränder.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map