Hotell i Acciaroli i Kampanien

Le Taverne

 
Le Taverne är inte tillgänglig i dagsläget
Le Taverne är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Acciaroli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i Cilentos sköna natur och Italiens största nationalpark som numera hör till Unesco's världsarv finner man detta sköna semesterställe. Det är mindre än en halv kilometer till den charmiga staden Acciaroli där det finns inköpsmöjligheter och matställe.

Välbesökt restaurang

Dessa åtta nya lägenheter är smakfullt inredda i ljusa och starka färger. Varje lägenhet har sin egen möblerade terrass. Att det inte finns pool på stället betyder inte så mycket då stranden ligger mindre än en halv kilometer bort. Dessutom finns det en god restaurang som är inredd i rustik stil och som besöks flitigt av de lokala invånarna. Köket bjuder på rätter från området.

Läs mer om Le Taverne

Besök områdets pittoreska småstäder

Le Taverne är ett utmärkt ställe för de som önskar att bo i natursköna omgivningar i en avkopplande miljö med flera möjligheter att kombinera avkoppling med utflykter till de närliggande små städerna och byarna samt området fina sandstränder och kulturella sevärdheter som te.x. templena i Paestum (ca. 50 km).

Lägenheterna på Le Taverne

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

Består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, två badrum samt ett sovrum med dubbelsäng. Alla lägenheter är utrustade med aircondition och satellit-TV samt privat terrass med bord och stolar.

Tvårumslägenhet med 2/6 sovplatser

Består av uppehållsrum med kokvrå och två dubbla bäddsoffa, två badrum samt ett sovrum med dubbelsäng. Alla lägenheter är utrustade med aircondition och satellit-TV samt privat terrass med bord och stolar.

Dölj texten
 
 
search map