Agriturismo i Acciaroli i Kampanien

Agriturismo Il Mulino

 
Agriturismo Il Mulino är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Il Mulino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Acciaroli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den alltid leende Luisa och hennes man som har seglat runt i Medelhavet större delen av sitt liv har dragit sig tillbaka i detta paradis vid en gammal vattenkvarn som ligger ca. 6 km från stranden i Acciaroli.

Skön natur, djur och lugnt tempo

När vi talar om paradis ska du inte föreställa dig en läcker pool med design-solstolar och heller ej snygga rum med flatscreen-TV. Här står naturen i fokus och livet går i ett lugnt och stilla tempo. De gröna nötskogarna och olivplantagerna runt om deras ägendom är bebodd av djur: de har både får, gätter, åsnor och deras dag börjar med att fodra djuren och med att vattna grönsaksträdgården som är både frodig och produktiv. Där efter passar Luisa köket och gästerna medan mannen tillbringar mycket tid i markerna.

Läs mer om Agriturismo Il Mulino

Kökstrolleri och fin terrass

Det är en ren fröjd att se Luisa trolla i köket för hon kan verkligen många recept. Det finns ingen pool att bada i här men istället en fantastisk terrass som verkligen inbjuder till avkoppling i den sköna brisen som kommer från havet och som kan ses i horisonten. Ett robust glas vin och hembakat bröd med lite skinka och pålägg är visst allt man behöver men man kan lugnt förvänta att det kommer mer från köket.

13 rum och restaurang

På Agriturismo Il Mulino finns det 13 rum fördelade på två byggnader. I den byggnad där Luisa och hennes man bor ligger restaurangen samt 5 av rummen där tre av dem har utgång till terrass med havsutsikt. Två svängar och ca. 400 meter upp för kullen finns ännu ett hus med 8 rum. Härifrån är utsikten över havet ännu finare. På första våningen finns det 3 rum med möjlighet för extra säng samt direkt utgång till trädgården; på andra våningen ligger ytterliggare 5 rum av vilka tre har terrass med havsutsikt och de två andra vänder mot berget. Alla rum är utrustade med eget badrum med toalett och dusch samt hårtork. De är alla enkelt inredda och har varken TV, telefon, radio, aircondition eller andra moderna bekvämligheter.

Dölj texten
 
 
search map