Endast boende
Flyg + boende
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Acciaroli är en mycket charmig by som ligger ut till Medelhavet på den vackra Cilento-kusten söder om Napoli och Amalfikusten. Staden är inte större än att alla invånare känner varandra och många möts på de små trevliga barerna och restaurangerna vid hamnen varje kväll.

Hamnen är centrum i Acciaroli och det finns både en lustbåtshamn och en avdelning för de små fiskarna. Byns största attraktioner är ett gammalt torn och kyrkan som båda ligger i hamnen. Acciaroli har också en hamnpromenad och en lång strand som områdets turister njuter av nästan hela året.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Acciaroli och Cilento-kusten är ett utmärkt semesterområde för de som vill vara nära naturen men som samtidigt gärna vill kombinera badsemster med kulturella upplevelser. Det tar endast ca. en timme att köra till de berömda grekiska templena i Paestum samtidigt som varken Amalfikusten, Napoli eller Vesuvius ligger längre bort utan att man kan besöka dem på en dagstur.

Läs mer om Acciaroli

Dölj texten
 
 

Populärt i Campania

search map