Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Acciaroli är en mycket charmig by som ligger ut till Medelhavet på den vackra Cilento-kusten söder om Napoli och Amalfikusten. Staden är inte större än att alla invånare känner varandra och många möts på de små trevliga barerna och restaurangerna vid hamnen varje kväll.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Hamnen är centrum i Acciaroli och det finns både en lustbåtshamn och en avdelning för de små fiskarna. Byns största attraktioner är ett gammalt torn och kyrkan som båda ligger i hamnen. Acciaroli har också en hamnpromenad och en lång strand som områdets turister njuter av nästan hela året.

Läs mer om Acciaroli

Acciaroli och Cilento-kusten är ett utmärkt semesterområde för de som vill vara nära naturen men som samtidigt gärna vill kombinera badsemster med kulturella upplevelser. Det tar endast ca. en timme att köra till de berömda grekiska templena i Paestum samtidigt som varken Amalfikusten, Napoli eller Vesuvius ligger längre bort utan att man kan besöka dem på en dagstur.

Dölj texten
 
 
search map