Biluthyrning till Skidsemester i Italien

 

Hämtar innehåll

Italien besöks bäst med bil, särskilt om du vill se de mest outforskade (och därför oåtkomliga) hörn av landet under resan utan att spendera halva och hela dagar på kollektivtrafiken.

Hos In-Italia har vi undersökt vilka möjligheter det finns för biluthyrning och har valt att hänvisa till Auto Escape, som erbjuder bilhyra med fria km och försäkring som man är van till hemifrån.

Auto Escape

Auto Escape fungerar som en hyrbilsportal som förmedlar bilhyra genom flera olika företag (Avis, Hertz, Europcar, EasyCar mfl.) De är oftast billigast och deras web-lösning är mycket användarvänlig. De har dessutom support på svenska. Klicka här för att se priser och boka din hyrbil i Italien

All hänvisning och bokning av hyrbil sker direkt hos Auto Escape genom ovan länk. In-Italia ger således bara ett gott råd till var ni efter vår mening finner de bästa priserna och villkoren!

Auto Escape är en av Europas största förmedlare av hyrbilar. Auto Escape erbjuder biluthyrning genom uthyrningsföretag som t.ex. Hertz, Avis, Maggiore, Europcar mfl. De har några av de bästa totalpriserna på marknaden som inkluderar försäkringar, fria kilometer samt obligatoriska skatter. Ibland - och allt efter vilket biluthyrningsföretag man väljer - kan det förekomma några extra små avgifter på fakturan som inte informeras vid bokningen. Vi har inte upplevt att dessa avgifter överstiger 3 euro. Du kan dock - och det rekommenderar vi varmt - eliminera självrisken helt genom att köpa ett litet tillägg till din försäkring så att du inte överraskas av extra räkningar om du skulle råka repa bilen, krocka eller på annat sätt orsaka skada på fordonet. Mot betalning av ett relativt litet tillägg kan man se till att självrisken refunderas i händelse av skada på bilen.

 
search map