Bilhyra på Turin flygplats

 

Hämtar innehåll

Se aktuella priser på hyrbilar - välj Turin flygplats, skriv in datum och tryck "sök bil"

Jämför priser på bilhyra på Turin flygplats och i alla andra städer och flygplatser i Italien. Du hittar priser i ovanstående sökmaskin från Auto Europe, från utvalda biluthyrningsbolag på Turin flygplats. Läs också goda tips och råd generellt om bilhyra i Italien.

Hyra bil med Auto Europe 

Hos In-Italia är vi specialister på semesterbostäder och hotell  Piemonte, och inte på bilhyra. Därför har vi ett samarbete med Auto Europe när det gäller biluthyrning. Alla frågor om hyra av bil på Turin flygplats, och alla andra resemål, ska därför riktas direkt till Auto Europe. Var uppmärksam på, att informationerna här på sidan är vägledande och att vi alltid hänvisar till de aktuella informationerna och villkoren som du hittar i hyresvillkoren i sökmaskinen.

Läs med om biluthyrning med Auto Europe i Italien genom att klicka på nedanstående länk. Här hittar du också mer information samt kontaktuppgifter.

>> Information om biluthyrning i Italien

Bilhyra på Turins flygplats

Information om Turins flygplats

Turins flygplats - lokalt känd som Aeroporto di Torino-Caselle - ligger endast 16 km från Turin. Det är dock inte bra närheten till Piemontes huvudstad som har gjort flygplatsen till regionens viktigaste förbindelse med omvärlden - när du landar på Turins flygplats har du också en bra utgångspunkt att men en hyrbil ta dig vidare till semesterbostäder i resterande delar av Piemonte, regionen vid foten av Alperna. En hyrbil är inte bara en möjlighet för dig som vill ta dig snabbt från flygpltasen till semesterbostaden - den förenklar också semestern då du vill bege dig ut på spännande utflykter och upptäcka allt regionen har att erbjuda.

>>> Läs mer om Turins flygplats här

Biluthyrningsbolag på Turins flygplats

Flygplatsen i Turin betjänas av åtskilliga biluthyrningsbolag som omfattar stora internationella uthyrare som Avis, Budget, Europcar och Hertz, men också flera lokala bolag och du har därför stora möjligheter att hitta precis det du söker. 

På In-Italia har vi valt att visa priser och lediga hyrbilar i sökmaskinen, från biluthyrningsbolag som vi själva nyttjar då vi hyr bil i Piemonte. Vi har därmed försökt att svartlista de värsta lågprisbolagen som är kända för dålig service och har många klagomål, t.ex. Firefly, GoldCar och Rhodium biluthyrning. Du kanske därför kan hitta hyrbilar som är billigare än i ovanstående sökmaskin, men vi rekommenderar att du hyr en bil från ett erkänt biluthyrningsbolag.

Reservation

Vill du ta dig enkelt vidare till din semesterbostad, rekommenderar vi att beställa hyrbilen hemifrån. Då kan du vara säker på att det finns en ledig bil till dig vid ankomst. Dessutom ger det dig större chans för att få precis den bil du vill ha, och den extrautrustning som du behöver. Kom ihåg att kontraken beror på vilket bolag du väljer, så se alltid till att läsa noga igenom alla dina rättigheter och skyldigheter.

>>> Jämför priser och boka din bil online här

Avhämtning

Har du bokat din bil online, ska du vända dig till det aktuella kontoret på flygplatsen för att hämta dina nycklar - om inget annat är avtalat. Personalen kommer därefter att visa dig till din bil som står parkerad i närheten. 

Avstånd från Turins flygplats

Det finns goda vägförbindelser tillmotorvägarna runt Turin, då det är en trafikpunkt i Piemonte. Från flygplatsen råder följande avstånd:

  • Torino: 16 km - 25 minuter
  • Asti: 86 km - 1 timme
  • Canelli: 118 km - 1 timme och 22 minuter
  • Barolo: 102 km - 1 timme och 10 minuter
  • Alba: 93 - 1 timme och 16 minuter

*Körtid är estimerad utan trafik.

Det är inte många som väljer att spendera en storstadssemester i Turin, vilket faktiskt är väldigt synd - det är en fantastisk stad. Däremot väljer många att nyttja flygplatsen som tillgång till regionen Piemonte, och de många trevliga städerna i vinområdena. Få mer inspiration till din semester i Piemonte och läs om vilka sevärdheter du kan uppleva med din hyrbil - eller kanske är det tid för en storstadssemester i Turin?

 
search map