Bilhyra på Trieste flygplats

 
Hämtar innehåll

Information om Trieste flygplats

Det är lätt att hyra en bil på Trieste flygplats, som med sin placering i nordöstra Italien, vid gränsen till Slovenien, är en bra utgångspunkt för en semester med en massa oförglömliga upplevelser. Med en hyrbil kommer du enkelt vidare från flygplatsen till den semesterbostad. Därutöver ger en hyrbil dig också en överträffande frihet under semestern, då du vill åka iväg på utflykt i Fruili och grannregionerna. Det är en möjlighet att, i eget tempo, uppleva regionens otroliga landskap, som räcker sig från Dolomiterna i baklandskapet till de härliga sandstränderna längs Adriatiska Havskusten. Har du en hyrbil till din förfogan, blir det lättare att komma runt till de många vackra städerna som är fulla av liv och är rika på kulturella sevärdheter.

>> Här hittar du  mer information om Trieste flygplats

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Biluthyrningsbolag på Trieste flygplats

Flygplatsen i Trieste betjänas av åtskilliga biluthyrningsbolag som omfattar stora internationella uthyrare som Avis, Budget, Europcar och Hertz, men också flera lokala bolag. Detta breda urval av uthyrningsbolag gör att du kan hyra många olika biltyper - allt från små personbilar till två personer till större ekonomiska minibussar till hela familjen.

 

Reservation

Vill du ta dig enkelt vidare till din semesterbostad, rekommenderar vi att beställa hyrbilen hemifrån. Då kan du vara säker på att det finns en ledig bil till dig vid ankomst. Dessutom ger det dig större chans för att få precis den bil du vill ha, och den extrautrustning som du behöver. Kom ihåg att kontraken beror på vilket bolag du väljer, så se alltid till att läsa noga igenom alla dina rättigheter och skyldigheter.

>>> Jämför priser och boka din bil online här

Avhämtning

Har du bokat din bil online, ska du vända dig till det aktuella kontoret på flygplatsen för att hämta dina nycklar - om inget annat är avtalat. Personalen kommer därefter att visa dig till din bil som står parkerad i närheten. 

Avstånd från Trieste flygplats

Flygplatsen ligger i kort avstånd från huvud- och motorvägar, så du kan snabbt ta dig vidare till resten av regionen. Från flygplatsen råder följande avstånd:

  • Trieste: 41 km - 40 minuter
  • Cividale del Friuli: 38 km - 43 minuter
  • Aquileia: 13 km - 16 minuter
  • Lignano: 64 km - 48 minuter

*Körtid är estimerad utan trafik. 

 
search map