Bilhyra på Genova flygplats

 

Hämtar innehåll

Se aktuella priser på hyrbilar - välj Genova flygplats, skriv in datum och tryck "sök bil"

Jämför priser på bilhyra på Genova flygplats och i alla andra städer och flygplatser i Italien. Du hittar priser i ovanstående sökmaskin från Auto Europe, från utvalda biluthyrningsbolag på Grenova flygplats. Läs också goda tips och råd generellt om bilhyra i Italien.

Hyra bil med Auto Europe 

Hos In-Italia är vi specialister på semesterbostäder och hotell i Ligurien, och inte på bilhyra. Därför har vi ett samarbete med Auto Europe när det gäller biluthyrning. Alla frågor om hyra av bil på Genova flygplats, och alla andra resemål, ska därför riktas direkt till Auto Europe. Var uppmärksam på, att informationerna här på sidan är vägledande och att vi alltid hänvisar till de aktuella informationerna och villkoren som du hittar i hyresvillkoren i sökmaskinen.

Läs med om biluthyrning med Auto Europe i Italien genom att klicka på nedanstående länk. Här hittar du också mer information samt kontaktuppgifter.

>> Information om biluthyrning i Italien

Bilhyra på Genova flygplats

Information om Genova flygplats

Genova flygplats är ett naturligt val för dig som vill flyga till Italiens lilla kustregion, Ligurien. Flygplatsen ligger hela vägen ute vid havet, och är en bra utgångspunkt, inte bara för att besöka regionens huvudstad Genova, men också för att köra vidare längs kusten till några av de många charmiga städerna och dess härliga sandstränder. Betäller du din hyrbil på Genova flygplats, är det lätt att köra vidare till din semesterbostad, och dessutom har du mycket större möjlighet att ge dig iväg på spännande utflykter till sevärdheter och naturupplevelser.

>>> Läs mer omm Genova flygplats här 

Biluthyrningsbolag på Genova flygplats

Flygplatsen vid Genova är en viktig inkörsport till regionen och därför betjänas flygplatsen också av åtskilliga biluthyrningsbolag som omfattar stora internationella uthyrare som Avis, Budget, Europcar och Hertz, men också flera lokala bolag.

På In-Italia har vi valt att visa priser och lediga hyrbilar i sökmaskinen, från biluthyrningsbolag som vi själva nyttjar då vi hyr bil i Ligurien. Vi har därmed försökt att svartlista de värsta lågprisbolagen som är kända för dålig service och har många klagomål, t.ex. Firefly, GoldCar och Rhodium biluthyrning. Du kanske därför kan hitta hyrbilar som är billigare än i ovanstående sökmaskin, men vi rekommenderar att du hyr en bil från ett erkänt biluthyrningsbolag.

Reservation

Vill du ta dig enkelt vidare till din semesterbostad, rekommenderar vi att beställa hyrbilen hemifrån. Då kan du vara säker på att det finns en ledig bil till dig vid ankomst. Dessutom ger det dig större chans för att få precis den bil du vill ha, och den extrautrustning som du behöver. Kom ihåg att kontraken beror på vilket bolag du väljer, så se alltid till att läsa noga igenom alla dina rättigheter och skyldigheter.

Avhämtning

Har du bokat din bil online, ska du vända dig till det aktuella kontoret på flygplatsen för att hämta dina nycklar - om inget annat är avtalat. Personalen kommer därefter att visa dig till din bil som står parkerad i närheten. 

Avstånd från Genova flygplats

Det är inte långt från flygplatsen till motorvägen som löper längs kusten, liksom det finns bra vägförbindelser in i landet. Från flygplatsen råder följande avstånd:

  • Ventimiglia: 156 km - 1 timme och 41 minuter
  • Alassio: 91 km - 1 timme och 7 minuter
  • Diano Marina: 105 km - 1 timme och 14 minuter
  • Pietra Ligure: 72 km - 52 minuter
  • Sanremo: 139 km - 1 timme och 38 minuter

*Körtid är estimerad utan trafik.

>> Läs mer om sevärdheter och resmål i närheten av Genova

 
search map