Bilhyra på Forli flygplats

 

Hämtar innehåll

Se aktuella priser på hyrbilar - välj Forli flygplats, skriv in datum och tryck "sök bil"

Jämför priser på bilhyra på Forli flygplats och i alla andra städer och flygplatser i Italien. Du hittar priser i ovanstående sökmaskin från Auto Europe, från utvalda biluthyrningsbolag på Forli flygplats. Läs också goda tips och råd generellt om bilhyra i Italien.

Hyra bil med Auto Europe 

Hos In-Italia är vi specialister på semesterbostäder och hotell i regionen Emilia-Romagna, och inte på bilhyra. Därför har vi ett samarbete med Auto Europe när det gäller biluthyrning. Alla frågor om hyra av bil i Emilia-Romagna, och alla andra resemål, ska därför riktas direkt till Auto Europe. Var uppmärksam på, att informationerna här på sidan är vägledande och att vi alltid hänvisar till de aktuella informationerna och villkoren som du hittar i hyresvillkoren i sökmaskinen.

Läs med om biluthyrning med Auto Europe i Italien genom att klicka på nedanstående länk. Här hittar du också mer information samt kontaktuppgifter.

>> Information om biluthyrning i Italien

Bilhyra på Forli flygplats

Information om Forli flygplats

Forli flygplats är lokalt känd som Aeroporto di Forli "Luigi Ridolfi", och ligger endast några få minuters körtur från centrala Forli. Flygplatsen är dock också bra placerad om du ska vidasre till en av de andra städerna i Emilia-Romagna eller i grannregionerna. Hyr du en bil på Forli flygplats är det lätt att exempelvis köra till regionens huvudstad Bologna eller till musikens huvudstad, Parma. När du har en bil till din förfogan under semetern, har du dessutom större frihet att utforska regionens vackra, frodiga bergsområden i Apenninerna, eller hitta fram till den bästa sandstranden vid Adriatiska havskusten.

>>> Läs mer om Forli flygplats här

Biluthyrningsbolag på Forli flygplats

Du hittar olika biluthyrningsbolag med kontor på Forli flygplats, bland annat Europcar. De erbjuder dig ett brett urval av bilar, i alla kategorier - från små personbilar till större minibussar.

På In-Italia har vi valt att visa priser och lediga hyrbilar i sökmaskinen, från biluthyrningsbolag som vi själva nyttjar då vi hyr bil på Forli flygplats. Vi har därmed försökt att svartlista de värsta lågprisbolagen som är kända för dålig service och har många klagomål, t.ex. Firefly, GoldCar och Rhodium biluthyrning. Du kanske därför kan hitta hyrbilar som är billigare än i ovanstående sökmaskin, men vi rekommenderar att du hyr en bil från ett erkänt biluthyrningsbolag.

Reservation

Vill du ta dig enkelt vidare till din semesterbostad, rekommenderar vi att beställa hyrbilen hemifrån. Då kan du vara säker på att det finns en ledig bil till dig vid ankomst. Dessutom ger det dig större chans för att få precis den bil du vill ha, och den extrautrustning som du behöver. Kom ihåg att kontraken beror på vilket bolag du väljer, så se alltid till att läsa noga igenom alla dina rättigheter och skyldigheter.

Avhämtning

Har du bokat din bil online, ska du vända dig till det aktuella kontoret på flygplatsen för att hämta dina nycklar - om inget annat är avtalat. Personalen kommer därefter att visa dig till din bil som står parkerad i närheten. 

Avstånd från Forli Flygplats

Det är inte långt från flygplatsen till närmsta huvudväg och motorväg. Från flygplatsen råder följande avstånd:

  • Bologna: 80 km - 1 timme och 5 minuter
  • Parma: 174 km - 1 timme och 50 minuter
  • Piacenza: 228 km - 2 timmar och 15 minuter
  • Modena: 120 km - 1 timme och 30 minuter
  • Lido di Savio: 32 km - 36 minuter

*Körtid är estimerad utan trafik.

Du kan läsa mycket mer om Forli och andra städer i den spännande regionen Emilia-Romagna här

 
search map