Bilhyra på Comiso flygplats på Sicilien

 

Hämtar innehåll

Se aktuella priser på hyrbilar - välj Comiso flygplats, skriv in datum och tryck "sök bil"

Jämför priser på bilhyra på Comiso flygplats på Sicilien, och i alla andra städer och flygplatser i Italien. Du hittar priser i ovanstående sökmaskin från Auto Europe, från utvalda biluthyrningsbolag på Comiso flygplats. Läs också goda tips och råd generellt om bilhyra i Italien.

Hyra bil med Auto Europe 

Hos In-Italia är vi specialister på semesterbostäder och hotell på Sicilien, och inte på bilhyra. Därför har vi ett samarbete med Auto Europe när det gäller biluthyrning. Alla frågor om hyra av bil på Sicilien och alla andra resemål, ska därför riktas direkt till Auto Europe. Var uppmärksam på, att informationerna här på sidan är vägledande och att vi alltid hänvisar till de aktuella informationerna och villkoren som du hittar i hyresvillkoren i sökmaskinen.

Läs med om biluthyrning med Auto Europe i Italien genom att klicka på nedanstående länk. Här hittar du också mer information samt kontaktuppgifter.

>> Information om biluthyrning i Italien

Bilhyra på Comiso flygplats

Information om Comiso flygplats

Comiso flygplats hra de senaste åren upplevt en starkt stigande popularitet tack vare Ryanairs närvaro, och du hittar nu också biluthyrningsbolagen på flygplatsen. Därför kan du idag hyra bil istället för att behöva hålla på med offentlig transport när du ska ta dig vidare till din semesterbostad. 

Biluthyrningsbolag på Comiso flygplats

Du hittar olika biluthyrningsbolag med kontor på och nära Comiso flygplats. Hertz har t.ex. valt att placera sitt kontor en bit bort från flygplatsen, men erbjuder i gengälld att hämta sina kunder i flygplatsen, med en gratis shuttlebuss.

På In-Italia har vi valt att visa priser och lediga hyrbilar i sökmaskinen, från biluthyrningsbolag som vi själva nyttjar då vi hyr bil på Sicilien. Vi har därmed försökt att svartlista de värsta lågprisbolagen som är kända för dålig service och har många klagomål, t.ex. Firefly, GoldCar och Rhodium biluthyrning. Du kanske därför kan hitta hyrbilar som är billigare än i ovanstående sökmaskin, men vi rekommenderar att du hyr en bil från ett erkänt biluthyrningsbolag.

Avhämtning

Har du bokat din bil online, ska du vända dig till det aktuella kontoret på flygplatsen för att hämta dina nycklar - om inget annat är avtalat. Personalen kommer därefter att visa dig till din bil som står parkerad i närheten. 

Reservation

Vill du ta dig enkelt vidare till din semesterbostad, rekommenderar vi att beställa hyrbilen hemifrån. Då kan du vara säker på att det finns en ledig bil till dig vid ankomst. Dessutom ger det dig större chans för att få precis den bilen du vill ha, och den extrautrustning som du behöver. Kom ihåg att kontraken beror på vilket bolag du väljer, så se alltid till att läsa noga igenom alla dina rättigheter och skyldigheter.

Avstånd från Comiso flygplats

Framförallt för dig som ska spendera semestern på södra Sicilien, ligger Comiso flygplats bra placerad. Ön är dock inte större än att du i bil lätt kan ta dig till flera andra städer på rimlig tid. Från flygplatsen råder följande avstånd:

  • Ragusa: 27 km - 29 minuter
  • Siracusa: 108 km - 1 timme och 33 minuter
  • Taormina: 141 km - 1 timme och 49 minuter
  • Agrigento: 120 km - 2 timmar och 6 minuter
  • Palermo: 240 km - 3 timmar och 24 minuter

*Körtid är estimerad utan trafik.

 
search map