Bilhyra på Brindisi flygplats

 

Hämtar innehåll

Se aktuella priser på hyrbilar - välj Brindisi flygplats, skriv in datum och tryck "sök bil"

Jämför priser på bilhyra på Brindisi flygplats och i alla andra städer och flygplatser i Italien. Du hittar priser i ovanstående sökmaskin från Auto Europe, från utvalda biluthyrningsbolag på Brindisi flygplats. Läs också goda tips och råd generellt om bilhyra i Italien.

Hyra bil med Auto Europe 

Hos In-Italia är vi specialister på semesterbostäder och hotell i Italien, och inte på bilhyra. Därför har vi ett samarbete med Auto Europe när det gäller biluthyrning. Alla frågor om hyra av bil på Brindisi flygplats och alla andra resemål, ska därför riktas direkt till Auto Europe. Var uppmärksam på, att informationerna här på sidan är vägledande och att vi alltid hänvisar till de aktuella informationerna och villkoren som du hittar i hyresvillkoren i sökmaskinen.

Läs med om biluthyrning med Auto Europe i Italien genom att klicka på nedanstående länk. Här hittar du också mer information samt kontaktuppgifter.

>> Information om biluthyrning i Italien

Bilhyra på Brindisi flygplats

Information om Brindisi flygplats

Brindisi flygplats ligger mitt på hälen av det stövelformade Italien. Därför har du med en hyrbil härifrån en bra utgångspunk för en upplevelserik semester där du kan utforska regionens många kulturella skatter och vackra landskap. Flygplatsen som lokalt kallas Aeroporto di Salento, ligger ut längs kusten, omedelbart norr om Brindisi och bra placerat med hänsyn till vägförbindelser till resten av den enastående syditalienska regionen. Med en hyrbil till ditt förfogande är det i Apulien aldrig långt till närmsta strand, och de räknas ofta som några av Italiens vackraste. En hyrbil är naturligtvis också en möjlighet för att lättare komma vidare från flygplatsen till din semesterbostad och vise versa, utan att behöva tänka på att passa tider för offentlig transport.

>>> Läs mer om Brindisi flygplats i Apulien här

Biluthyrningsbolag på Brindisi flygplats

Regionens populartitet som resmål visar sig bland annat av närvaron av det breda urvalet av biluthyrningsbolag trots flygplatsens ringa storlek. Du kan således nyttja en hyrbil från de stora internationella uthyrarna som Hertz, Europcar och Sixt, men också från en rad nationella biluthyrare som Sicily By Car och Maggiore. Det breda urvalet betyder också att du som regel har många olika typer av bilar att välja mellan - allt från små personbilar till rymliga minibussar.

Reservation

Framförallt under högsäsongen kan det vara stor rivalitet som de billigaste hyrbilarna på Brindisi flygplats. Därför rekommenderar vi att du beställer din hyrbil hemifrån. Det är ger också en möjlighet för dig att kunna jämföra priser och hitta den perfekta bilen för dina behov, samt boka på extrautrustning som GPS och barnstol.

>>> Jämför priser och boka din hyrbil online här. 

Avhämtning

Om inget annat är avtalat ska du starta med att vända dig till uthyrningskontoret för ditt valda bolag föra att hämta nyckeln till hyrbilen. Personalen kommer sedan hjälpa dig att hänvisa dig till rätt bil, som normalt står parkerad i närheten.

Avstånd från Brindisi flygplats

Från flygplatsen råder följande avstånd:

  • Otranto: 97 km - 1 timme och 13 minuter
  • Gallipoli: 85 km - 1 timme och 5 minuter
  • Monopoli: 70 km - 50 minuter
  • Ostuni: 39 km - 37 minuter

*Körtid är estimerad utan trafik.

Hotell eller semesterlägenhet i Apulien

In-Italia är specialist på att arrangera resor till Apulien, där du bor i utvalda semesterlägenheter, villor eller på hotell. Oavsett om du hyr en bil eller kör själv till Italien, hjälper vi dig gärna med att hitta en semesterbostad till din storstadssemester i Brindisi, eller på ett av de många andra resmålen i regionen Apulien, som uppfyller dina krav. Av andra resmål i Apulien kan bland annat nämnas Lecce och Bari. Klicka på nedanstående länk, här hittar du beskrivningar av alla semesterbostäder, hotell-recensioner, tips på utflykter med eller utan bil, och annan nyttig information.

Sök billigaste pris på hotell eller semesterlägenhet till din semester i Apulien

 
search map