Bilhyra på Bari flygplats

 

Hämtar innehåll

Se aktuella priser på hyrbilar - välj Bari flygplats, skriv in datum och tryck "sök bil"

Jämför priser på bilhyra på Bari flygplats och i alla andra städer och flygplatser i Italien. Du hittar priser i ovanstående sökmaskin från Auto Europe, från utvalda biluthyrningsbolag på Bari flygplats. Läs också goda tips och råd generellt om bilhyra i Italien.

Hyra bil med Auto Europe 

Hos In-Italia är vi specialister på semesterbostäder och hotell i i Bari i Apulien, och inte på bilhyra. Därför har vi ett samarbete med Auto Europe när det gäller biluthyrning. Alla frågor om hyra av bil på Sicilien och alla andra resemål, ska därför riktas direkt till Auto Europe. Var uppmärksam på, att informationerna här på sidan är vägledande och att vi alltid hänvisar till de aktuella informationerna och villkoren som du hittar i hyresvillkoren i sökmaskinen.

Läs med om biluthyrning med Auto Europe i Italien genom att klicka på nedanstående länk. Här hittar du också mer information samt kontaktuppgifter.

>> Information om biluthyrning i Italien

 

Bilhyra på Bari flygplats

 

Information om Bari flygplats

Önskar du dig en semester fyll av spännande upplevelser i södra Italien, så är Bari flygplats - officiellt Aeroporto di Puglia - en bra utgångspunkt. Om du i lugn och ro vill utforska en av landets mest exotiska regioner, Apulien, utan att behöva tänka på att passa tider till offentlig transport, så är en hyrbil den perfekta lösningen. Med en hyrbil kommer du inte bra snabbt vidare från Bari flygplats till din semesterbostad, du kan också lättare komma till en mängd olika sevärdheter och upptäcka de gömda pärlorna i Apuliens och dess grannregioner. 

>>> Se aktuella flygavgågar och läs mer information om flygplatsen i Bari här

Biluthyrningsbolag på Bari flygplats

Ett brett urval av biluthyrningsbolag finns representerade på Bari flygplats, och de erbjuder bilar i flera olika storlekar och märken. Så, oavsett om du reser med hela familjen och har behov av en bil med många sittplatser, eller om du kan nöja dig med en liten modell, kan du hitta en passande bil här. De flesta biluthyrningsbolagen du hittar på flygplatsen är större internationella bolag som Hertz, Avis och Europcar, men därtill kommer flera italienka biluthyrare som ofta också kan ha bra erbjudande och tjänster. 

Reservation

Även om det går bra att bara dyka upp på flygplatsen och boka en bil, rekommenderar vi dig att beställa hyrbilen hemifrån. Inte bra för att försäkra dig om att det finns en hyrbil till dig när du kommer fram, men också för att du lättare kan jämföra priser från de olika bolagen samt reservera eventuell extrautrustning. 

Kom ihåg att du alltid ska läsa igenom kontraktet från ditt valda bolag - informationen på In-Italias sidor om biluthyrning i Italien ska endast ses som vägledande. 

Avhämtning

Om inget annat är avtalat, ska du vänta dig till ditt biluthyrningsbolag på flygplatsen för att hämta nycklarna till din bil. Personalen på uthyrningskontoret kommer att hjälpa dig att hitta din bil som står parkerad i närheten. 

Avstånd från Bari flygplats

Det tar under 30 minuter att köra från flygplatsen in till centrala Bari, men därutöver ger flygplatsens placering nära motorvägen A14 lätt tillgång till många av syditaliens andra städer och resmål. Från flygplatsen råder följande avstånd:

  • Monopoli: 60 km - 48 minuter
  • Taranto: 105 km - ca. 1 timme och 17 minuter
  • Lecce: 168 km - ca. 1 timme och 46 minuter
  • Gallipoli: 205 km - 2 timmar och 10 minuter
  • Otranto: 216 km - 2 timmar och 20 minuter

*Körtid är estimerad utan trafik

Hotell eller semesterlägenhet i Bari i regionen Apulien

In-Italia är specialist på att arrangera resor i Apulien, där du bor i utvalda semesterlägenheter, villor eller på hotell. Oavsett om du hyr en bil eller kör själv till Italien, hjälper vi dig gärna med att hitta en semesterbostad till din storstadssemester i Bari, eller på ett av de många andra resmålen i regionen Apulien, som uppfyller dina krav. Av andra resmål i Apulien kan bland annat nämnas Molfetta och Bisceglie. Klicka på nedanstående länk, här hittar du beskrivningar av alla semesterbostäder, hotell-recensioner, tips på utflykter med eller utan bil, och annan nyttig information.

Sök billigaste pris på hotell eller semesterlägenhet till din semester i Bari

 
search map