Bilhyra Florens flygplats

 

Hämtar innehåll

Se aktuella priser på hyrbilar - välj Florens flygplats, skriv in datum och tryck "sök bil"

Jämför priser på bilhyra på Florens flygplats och i alla andra städer och flygplatser i Italien. Du hittar priser i ovanstående sökmaskin från Auto Europe, från utvalda biluthyrningsbolag på Florens flygplats. Läs också goda tips och råd generellt om bilhyra i Italien.

Hyra bil med Auto Europe 

Hos In-Italia är vi specielister på semesterbostäder och hotell i Italien, och inte på bilhyra. Därför har vi ett samarbete med Auto Europe när det gäller biluthyrning. Alla frågor om hyra av bil på Firenze Amerigo Vespucci flygplats och alla andra resemål, ska därför riktas direkt till Auto Europe. Var uppmärksam på, att informationerna här på sidan är vägledande och att vi alltid hänvisar till de aktuella informationerna och villkoren som du hittar i hyresvillkoren i sökmaskinen.

Läs med om biluthyrning med Auto Europe i Italien genom att klicka på nedanstående länk. Här hittar du också mer information samt kontaktuppgifter.

>> Information om biluthyrning i Italien

 

Bilhyra Florens flygplats

Information om Florens flygplats

Florens flygplats ligger endast 4 kilometer från Florens centrum, och ska du åka på semester till denna vackra renässansstad, är flygplatsen en naturlig inkörsport. Men om du inte nöjer dig med att "endast" besöka regionshuvudstaden, är bilhyra på Florens flygplats en perfekt möjlighet för att lätt ta sig runt till resten av Toscana. En blick på landskartan visar, att flygplatsen lgger vid en trafik-knutpunk i Toscana, varifrån det finns goda vägförbindelser i alla riktningar. Med en bil kommer du därför lätt vidare till din semesterbostad i hjärtat av Italien.

>> Här hittar du mer informtion om Florens flygplats

Biluthyrningsbolag på Florens flygplats

Florens flygplats mottager året runt många semesterfirare, som kommer för att uppleva regionens många vackra städer och landskap. Det finns därför ett stort urval biluthyrningsbolag närvarnade på flygplatsen, däribland stora internationella uthyrare som Hertz, Avis, Budget och Sixt. Det stora urvalet betyder att du kan hyra bil i många olika storlekar, till olika priser. Så oavsett om du har behov av en stor rymlig minivan med plats till hela familjen, eller kan nöja dig med en liten smart personbil, så hittar du den här.

På In-Italia har vi valt att endast ha med de biluthyrningsbolag i sökmaskinen, som vi själva nyttjar när vi hyr bil i Florens - med andra ord har vi försökt att svartlista de värsta lågprisbolagen som är kända för att ha dåligkundservice och många klagomål.

Reservation

Om du vill vara säker på att få en hyrbil i rätt storlek i förhållande till dina behov, är det smart att bestäla hemifrån. Då har du också bättre möjlighet för att jämföra priser och eventuellt beställa extra utrustning som till exempel barnstol och GPS. 

Avhämtning

På Florens flygplats är all biluthyrning samlat på vägen "Palagio degli Spini", dit det kör en gratis shuttlebuss var 20:e minut. Du hittar busshållsplatsen precis utanför ankomsthallen vid korttidsparkeringen.

Avstånd från Florens flygplats

In-Italia kan erbjuda flera hundratals semesterbostäder i Toscana, så oavsett om du önskar en semester på landet eller i en av de charmiga städerna, hittar du ditt boende hos oss. Från Florens flygplats centrala placering, kan du med en hyrbil enkelt komma fram till din destination. Från flygplatsen är det följande avstånd:

  • San Gimignano: 60 km - 55 minuter
  • Pisa: 91 km - ca. 1 timme
  • Lucca: 68 km - 42 minuter
  • Siena: 84 km - 1 timme och 10 minuter
  • Arezzo: 89 km - ca. 1 timme.

*Körtid är estimerad utan trafik

 
search map