Agriturismo i Venosa i Basilicata

Tenuta La Maddalena

Rummet Ciliegia Rummet Uva Rummet Mela Rummet Girasole Rummet Pesca Rummet Hyppos Rummet Alloro
 
Tenuta La Maddalena är inte tillgänglig i dagsläget
Tenuta La Maddalena är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Venosa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Tenuta La Maddalena är ett trevligt lantställe i vackra omgivningar som ligger på gångavstånd till den lilla men inbjudande staden Venosa. På gården finner man moderna faciliteter som pool en en trevlig restaurang som erbjuder traditionella läckerheter som vildsvin och svamp.

Kombinera avkoppling med spännande utflykter

Att bo på La Maddalena är perfekt i samband med te.x. en resa till Apulien. Man kan då göra ett stopp på vägen och tillbringa ett par dagar med att slappa vid poolen, njuta av den syditalienska atmosfären samt besöka Venosa med sina trevliga gator och gränder.

Läs mer om Tenuta La Maddalena

Egen vinproduktion och restaurang

Hela gården tillhör två brödrar som har specialiserat sig på varsin sak. Arnaldo är värden som tar emot dig vid ankomsten med den gästfrihet som syditalienare är kända för. Det är även Arnaldo som styr restaurangen där det serveras gårdens och områdets produkter helt enligt traditionen ledsagat av de goda viner som hans bror producerar.

Rummen

På Tenuta La Maddalena finns det totalt 7 rum: Alloro, Ciliegia, Hippos, Mela, Olivo, Pesca och Uva. Det är ingen stor skillnad på rummen som alla vänder in mot den gemensamma innergården avsides från restaurangen där även lokalbefolkningen är välkommen. Alla rum är trevligt inredda och utrustade med litet kylskåp, förvaringsbox, TV, aircondition samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map