Agriturismo i Trivigno i Basilicata

La Foresteria di San Leo

 
La Foresteria di San Leo är inte tillgänglig i dagsläget
La Foresteria di San Leo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Trivigno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt ibland Basilicatas storslående berg finner man detta härliga och rustika lantställe, långt borta från trafik, föroreningar och folkmassor. Rent geografiskt befinner vi oss mellan Potenza och Matera (regionen Basilicatas största städer), 4 km från den charmiga staden Trivigno och endast 15 minuters bilkörning från motorvägen.

Frukost på egna produkter

Delar av huset är från 1300-talet och är inredda till frukostrestaurang och kaffesalong. Här sitter man i gamla grottor omgivet av historiens vingsus. Värdsparet lägger ner sitt liv och själ för att använda de egna råvarorna i köket som till 80 % kommer från gårdens egen produktion, bl.a. ost och grönsaker.

Läs mer om La Foresteria di San Leo

Aktivitet eller avkoppling, valet är ditt

Här tas man emot med öppna armar och en fantastisk gästfrihet av ett par som gjort gården till deras livsverk. I området finns det goda möjligheter för en aktiv semester med ridning, treeking, mountainbike och utflykter till den vackra bergsbyn Castelmezzano. Eller, så kan man bara slappna av i lugn och ro och få frid och ro i själen vid husets nya pool på 830 meters höjd över havet där utsikten över bergen i alla riktningar så långt ögat når.

Lägenhet eller rum?

Det finns 7 lägenheter totalt. I den gamla ladan som blivit renoverad finns det två dubbelrum och två 4-bäddsrum samt en lägenhet med kök, alla med möblerade terrasser. I huvudbyggnaden finns det två dubbelrum och en lägenhet på 90 m².

Trerumslägnheten Loggia Gialla med 4 sovplatser:
- Lägenheten ligger på första våningen och är på ca. 50 m². Den består av uppehållsrum med kokvrå och utgång till en övertäckt terrass med bord och stolar, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenheten Terrazza med 4 sovplatser:
- Lägenheten ligger på andra våningen och är på ca. 90 m². Den består av självständig ingång, uppehållsrum med, satellit-TV, fint tak samt kokvrå och utgång till en enorm terrass med vacker panoramautsikt, sovrum med dubbelsäng och eget badrum / toalett samt utgång till den omtalade terrassen, sovrum med två enkelsängar och stort badrum med toalett och dusch.

En vistelse på La Foresteria di San Leo får man maximalt ut av utan barn - när man först har fått slå sig ner vid poolen eller på en av terrasserna rör man sig inte frivilligt!

Läs om rummen på La Foresteria di San Leo

Dölj texten
 
 
search map