Agriturismo i Nova Siri i Basilicata

Agriturismo La Collinetta

 
Agriturismo La Collinetta är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo La Collinetta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Nova Siri här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På en liten kulle i det sydöstra Basilicata ligger gården La Collinetta. Här bor familjen Ferrara som livnär sig på lantbruk. Det odlas citrusfrukter, apprikoser, körsbär och pärsikor. Dessutom föder man upp får och framställer honung och vin. Sen några år tillbaka har man dessutom börjat ta emot gäster och öppnat sin egen restaurang på gården.

På gården finns en pool (10 x 20 m), barn pool, hästridning, tennisbana och den nämnda restaurangen som bjuder på traditionell calabresisk lantkost, med råvaror från gården. Skulle man bli trött av att bara ligga vid poolen är det endast 5 kilometer till havet.

Läs mer om Agriturismo La Collinetta

Agriturismo La Collinetta är dessutom en bra utgångspunkt för utflykter till Basilicatas och regionerna Apulien och Kalabriens många sevärdheter. I Basilicata kan vi bl.a. nämna de grekiska städerna Metaponto och Policoro som båda har många spännande arkeologiska utgrävningar att bjuda på. Vi rekomenderar dessutom att man besöker den fantastiska staden Matera som ligger en timmes bilkörning härifrån.

Gårdens rum är alla utrustade med eget badrum. Förutom standard rummen i huvudbyggnaden finns det också suiter som är perfekt för familjer.

Dölj texten
 
 
search map