Agriturismo i Montescaglioso i Basilicata

L'Orto di Lucania

 
L'Orto di Lucania är inte tillgänglig i dagsläget
L'Orto di Lucania är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montescaglioso här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bondgården L'Orto di Lucania ligger på slätten utanför Montescaglioso, ca. 10 km från Matera och 30 km från kusten och stränderna vid Metaponto. Gården som med sina 250 hektar mark sträcker sig längs med Bradano floden och på de frodiga markerna odlas det korn, majs, tomater, auberginer, oliver och olika frukter.

L'Orto di Lucania är känt för sin traditionella produktion av konserverade och syltade grönsaker i extravirgin olivolja som säljs på klassiska glasburkar. På gården ca. 100 meter från lägenheterna finns ett litet matställe där man mot beställning kan smaka den lokala matlagningen och gårdens produkter. Vill man själv plocka råvarorna så är det fritt fram att göra så på gården. Landskapets färger är varma och levande tack vare de solrika dagarna och det friska vatten som gör området frodigt.

Läs mer om L'Orto di Lucania

På gården finns det 6 rymliga lägenheter som ligger fördelade i tre hus. Vid husen finns en stor trädgård (nästan park) med en stor pool med barnområde samt grill. Gästerna kan även fritt använda ett gemensamt tvättrum med strykjärn.

Lägenheterna är välutrustade och snyggt möblerade. De är alla utrustade med aircondition och värmeanläggning. Mot beställning kan man dessutom få TV. Lägenheterna består av uppehållsrum med matbord, öppen spis och dubbel bäddsoffa, kök, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt en veranda. Alla lägenheter ligger på första våningen (markplan) och det finns gott om stora gräsmattor för barnen att leka på.

Vi rekomenderar stället till familjer och par som gärna vill besöka dessa oupptäckta delar av södra Italien och som samtidigt vill ha en bra utgångspunkt till många trevliga utflykter. De gästfria bröderna Beniamino och Fulvio som driver gården har verkligen skapat ett bekvämt men samtidigt enkelt ställe med utmärkta förhållande för de som vill koppla av och ha det skönt.

Dölj texten
 
 
search map