Omdömen från Sextantio Le Grotte delle Civita

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Sextantio Le Grotte delle Civita

Läs personliga omdömen av Sextantio Le Grotte delle Civita som ligger i Basilicata. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Sextantio Le Grotte delle Civita. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Utsökt hotell och enastående personal

Vet inte helt om jag kan beskriva vår vistelse här med ord, men det är en upplevelse jag aldrig kommer till att glömma. Då värden bjöd oss välkomna och öppnade dörren möttes vi av tända stearinljus som gjorde mystiska skuggor upp på väggarna och jag kunde nästa höra hjärtslag från en gammal tid.Det var som om jag kunde höra återklangen av dem i mina egna hjärtslag. Och frukosten..... helt fantastisk, allt är fint i Matera. Fantastisk vistelse. Jag rekommenderar att man blir några dagar och gå på upptäcksfärd i denna speciella by.

Matera som semester-destination

Använd lokalguide, kom ihåg bra skro samt att lyssna noga. Lyssna till de olika stämmorna på filmerna som visas och använd din fantasi. Pröva att sätta dig in i hur det var på den tiden.

Sextantio Le Grotte della Civita
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Sextantio Le Grotte delle Civita
Dubbelrum (superior)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map