Omdömen från Locanda di San Martino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Locanda di San Martino

Läs personliga omdömen av Locanda di San Martino som ligger i Basilicata. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Locanda di San Martino. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Spännande hotellanläggning

Matera som semester-destination

Vi gick runt staden och hittade flera nya gator. Fanns ju en del turistbutiker spm sålde inahanda skräp men även en hantver keramik mest. Det finns en orienteringskarta gjord av en svensk och de har haft spännande sprinttävling där tidigare. Så jsg hade små kontroller och gjorde en rolig bana för min dotter.
Rek att gå stigen ner i ravinen och upp till grottorna på andra sidan.

Locanda di San Martino
Rent och fint
Gästvänlighet

Hade inte så mycket kontakt
Placering
 
Själva boendet på Locanda di San Martino
Suite 4-bäddsrum

Det hade varit bättre med tv separata sovrum. Frukosten var med Italianska mått bra.
 
Faciliteter på stället
Internet-uppkoppling

Den krånglade ofta och stängde av sig
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Fantastiskt hotell

mycket fint och mysigt rum och det var speciellt att bo i en "grotta", vi gick även i den underjordiska poolen och det var en riktigt stor upplevelse.

Matera som semester-destination

vacker gammal stad, och om det är möjligt för den att ta resan i riktning mot Kedjebron och upp på andra sidan av "river" - mycket vackert att se staden från den sidan också.

Locanda di San Martino
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Locanda di San Martino
Dubbelrum Superior Grotta
 
Faciliteter på stället
Internet-uppkoppling
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Super bra!

Helt levt upp till våra förväntningar.
Spännande hotell.
Mycket bra frukost i trevlig miljö, även med piano player.
Vackert och annorlunda SPA.
Bara positivt att säga.

Matera som semester-destination

Locanda di San Martino
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Locanda di San Martino
Dubbelrum Superior Grotta
 
Faciliteter på stället
Internet-uppkoppling
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint men dyrt

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Helt suveränt – Storslaget

Rätt knepigt att hitta till hotellet. I körbeskrivningen så står det att man kan köra fram till hotellet. Stämde inte riktigt då det var arbete i gatan sista biten. Nåväl, väl i receptionen så fick vi ett föredömligt mottagande. Vi kunde antingen låna en vagn och köra vårt bagage till hotellet eller så kunde hotellet ombesörja att väskorna blev hämtade. Hotellet erbjöd mot en kostnad parkering i garage och då ingick att det körde iväg till garage samt hämtning dagen efter. Värt varenda Euro.
Rummet var fantastiskt med härligt miljö och bra avställningsytor. Utsikten var som från ett vykort, magiskt.
Väldigt kunnig, engelsktalande personal som hjälpte oss att hitta vad vi skulle se, var vi skulle äta och vad vi skulle göra. Superproffsigt.
Vi bokade in oss på badet vilket var en upplevelse – häftigt, genuint och väldigt unikt.
Frukosten var med italienska mått mätt av yppersta klass i stämningsfulla lokaler. För att ytterligare förbättra stämningen satt en pianist i lokalen och spelade, en riktig upplevelse att bara äta frukost.
Staden Matera är väl värd ett besök, vi var där ett dygn och i högsommarvärme kändes det perfekt.

Rekommendationer till andra gäster

Åk hit, om du har bil så ska du boka garage (görs på plats)!

Locanda di San Martino
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Locanda di San Martino
Dubbelrum Superior Grotta
 
Faciliteter på stället
Internet-uppkoppling
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Man får lust att leva livet i en grotta.

Mycket vackert och smakfullt hotell dessutom med ett utmärkt spa. Fascinerande att bo bokstavligt talat i en grotta, och hotellet är beläget i hjärtat av Materas världsberömda Sassi-kvarter, där läckra sovrum med djupa runda fönster, väggar av den finaste sandsten och lyxiga badrum plötsligt blir en vana.

Locanda di San Martino
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Locanda di San Martino
Dubbelrum Superior Grotta
 
Faciliteter på stället
Internet-uppkoppling
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Måste upplevas!

Måste upplevas! En gammal stad nästan urgrävd från klipporna. Det mesta i bra standard och hotellet är bra och spännande med bra service. Bra restauranger i området med lokala rätter. Ovanför den gamla staden finns en ny stadsdel där vi såg en religiös procession och italienskt folkliv. Vi såg inga andra utlänningar överhuvudtaget.

Rekommendationer till andra gäster

Ta dig dit med hjälp av GPS! Annars är det svårt att hitta hotellet. Och låt dem parkera bilen till dig (25 euro). Det krävs mer körteknik än vi är vana vid.

Locanda di San Martino
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Locanda di San Martino
Dubbelrum Superior Grotta
 
Faciliteter på stället
Internet-uppkoppling
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Susanne og familie fra Espergærde boede på Locanda di San Martino i Matera

Vi har haft en underbar semester i Italien, och era insatser är mycket tillfredsställande. De tre platser som vi bokat via er var alla underbara och levde upp till våra förväntningar.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Siw och Per från Degerfors i Sverige bodde på Locanda di San Martino i Matera från den 26. till den 27. september 2011. Innan dess hade de bott på Residence L'Approdo i San Marco di Castellabate.

Vi har haft en underbar semester!! Vi flög till Napoli där våran hyrbil fanns. Då vi fåttt alla papper klara när det gällde bilen fick vi åka minibuss till parkeringen, där det fanns personal tillgänglig.

vecka 2 hade vi bokat ett hotellrum i Matera, Basilicata ca 23 mil bort. Mycket trevlig personal vid turistinformationen. De ordnade en parkering åt oss lite på sidan, eftersom det var fullt på alla platser så vi kunde ta våra väskor och gå in i Sassi kvarteren, som det hette i gamla staden där vi skulle bo. Gatorna är otroligt smala så det kändes bra att vi lämnat bilen utanför. Vi rekommenderar verkligen en resa dit.

Vi badade i hotellets underbara bassäng och åt på en av stadens restaurang NADI.Det var den godaste mat vi ätit i Italien.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Masseria Cardillo

Bernalda, Basilicata

Hotel Luna Convento

Amalfi, Campania

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Masseria Santa Lucia

Agnone, Molise

La Foresteria di San Leo

Trivigno, Basilicata

search map