Hotell i Matera

La Casa di Lucio

Pris från per pers.
 
La Casa di Lucio är inte tillgänglig i dagsläget
La Casa di Lucio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Matera här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

La Casa di Lucio är ett annorlunda men mycket trevligt hotell med vackert inredda rum. Hotellets byggnad och rum är huggt ut av gamla stenhus i en mycket fascinerande staden Matera. Atmosfären är helt unik och man får snabbt en känsla av att vara förflyttad flera hundra år tillbaka i tiden. På La Casa di Lucio har man lagt stor vikt vid små detaljer.

Om sommaren kan man sitta utomhus på en av hotellets terrasser och njuta av frukosten samtidigt som man beundrar de gamla och vackra omgivningarna. Förutom frukost så har La Casa di Lucio även en bar med ett stort urval av dycker både för unga och gamla.

Det finns totalt 7 rum där ett rum är en så kallad suite. Alla rum har egen ingång och är elegant inrett med stor respekt för historiken. Alla rum är utrustade med kokvrå, satelit-TV, LAN, aircondition och självklart badrum med toalett och dusch. Rummen är dessutom tvådelade men inte helt åtskillda mellan sovrum och uppehållsrum/kokvrå. Suiten som tar 2 personer utmärker sig då den är utrustad med egen terrass med utsikt över den gamla stadsdelen.

Läs mer om La Casa di Lucio

Ska man nämna något minus med La Casa di Lucio så är det inte själva stället utan trafiken i centrala Matera. Det är nämligen mycket svårt att ta sig fram med bil! En del tycker detta är ett problem, andra att det är charmigt. Vi rekomenderar att man parkerar bilen i den övre och nyare stadsdelen och går den sista biten fram till hotellet.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Locanda di San Martino

Matera, Basilicata

Masseria Cardillo

Bernalda, Basilicata

Sotto Le Cummerse

Locorotondo, Apulien

Rekommendationer till dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Basilicata

search map