Hotell i Matera

La Casa di Lucio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En stad utöver det vanliga

Matera är en av de mest spännande städerna i världen, och den kommer att vara Europeisk Kulturstad år 2019. Matera är framförallt känd för alla sina grottor, och det var här lokalbefolkningen bodde med sina husdjur fram till slutet av 1950-talet då de tvingades flytta därifrån av tvång. Idag har de flesta av grottorna återfått sin ära och värdighet, och staden finns numera med på UNESCOs världsarvslista. La Casa di Lucio är ett härligt litet hotell med endast 7 rum, som är inrett i just en av grottorna. Atmosfären är helt unik, och vi är övertygade om att du kommer känna dig utom tid och rum när du träder över tröskeln, och in i dessa vackra och intressanta omgivningarna. På La Casa du Lucio har man lagt ner mycket vikt på detaljerna, och det finns mycket att titta på.

Njut av stämningen på en av hotellets terrasser

På sommaren kan du sitta utomhus, på en av hotellets terrasser, och njuta av din frukost samtidigt som du beundrar de vackra och mycket särpräglade omgivningarna. Utöver att servera din frukost, har La Casa di Lucio också en trevlig bar och en härlig restaurang där du kan njuta av din middag i skenet av levande ljus. Ska vi nämna ett minus med La Casa di Lucio, så är det att det är omöjligt att köra runt i Materas gamla stadsdel Sassi, och därför rekommenderar vi att du parkerar bilen i den övre, nyare stadsdelen och promenerar resten av vägen. Vi kan dock lova att det är värt alla ansträngningar!

Läs mer om La Casa di Lucio

Unika rum med en helt unik atmosfär

På La Casa di Lucio finns endast 7 rum, varav 2 är sviter, och inte ett rum är det andra likt. Alla rum har en egen ingång och är elegant inredda med stor respekt för ställets historia. Rummen har aircondition, satellit-TV, wifi, minibar och badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork. Några rum har ett vardagsrum och några har också jacuzzi.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map