Agriturismo i Bernalda i Basilicata

Masseria Cardillo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Masseria Cardillo är ett imponerande lantställe som framstår elegant i sin lantliga enkelhet. Den gamla höladan och huset har fått liv igen med enkla och eleganta linjer samt rymliga lokaler.

Imponerande elegans

När man kommer in uppehållsrummet/receptionen imponeras man av dess elegans och enkelhet. Det antika valvet och vackra golv i vitsten ger en unik kontrast. De sköna sofforna är perfekt för en avslppnad kväll eller under dagens varmaste timmar då här är betydligt svalare. Om vinterna värmer den öppna spisen så man inte behöver uppleva den gamla tidens negativa sidor.

Läs mer om Masseria Cardillo

Njut av poolen

Missa inte den sköna poolen i trädgården (det är obligatoriskt att använda badmössa i poolen av hygiensjäl), ett stort uppehållsrum med öppen spis som även kan användas till konferanser och möten. Här finns också en restaurang som bjuder på områdets egna råvaror. Masseria Cardillo producerar kallpressad, extra jungfruolivolja, honung, marmelader, frukt och grönsaker.

Rum med egen terrass

Rummen är alla trevligt inredda och har egen terrass, aircondition och rymligt badrum med toalett och dusch. Man har valt att inte ha TV på rummen för att ge en känsla av riktigt lantliv... man kan dock få TV om man önskar. Istället för att lägga tid på TV tittande vill vi istället rekomendera att man besöker den närliggande gamla staden Matera (i Sassi), den antika Metaponto, de vackra trulli i Alberobello eller bara slappa på stranden som ligger endast 5 km bort... Om man inte vill ligga vid ställets pool.

Möjlighet för golf och tennis

Ställets mark gränsar till en 18 håls golfbana som man når med knappt 5 minuters bilkörning. Här finns dessutom möjlighet att rida eller spela tennis.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Tritone

Lipari Ö, Eoliska Öarna

La Foresteria di San Leo

Trivigno, Basilicata

Masseria Casina Vitale

Ceglie Messapica, Apulien

Rekommendationer till dig

Hotel Vagneur

Saint Nicolas, Aostadalen

Maison Tissiere

Antey Saint André, Aostadalen

Locanda di San Martino

Matera, Basilicata

search map