Semesterbostad i Vieste i Apulien

Villaggio La Giara

 
Villaggio La Giara är inte tillgänglig i dagsläget
Villaggio La Giara är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Vieste här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i en pinjeskog och ut mot havet ligger detta semestercenter med ett stort utbud av faciliteter.

La Giara ligger ca. 3 km från Vieste och med sina många faciliteter och underhållningsutbud riktar det sig till både unga och barnfamiljer. Den fina sandstranden i Molinella-bukten ligger endast några få meter bort och stranden är delad i en offentlig del och en privat del där man kan hyra solstolar och parasoller mot betalning.

Läs mer om Villaggio La Giara

Bland de många faciiteterna finner man bl.a. restaurang, pizzeria, bar, supermarket, kiosk, TV-rum, tvätteri, windsurfing-skola, ny stor pool med bubble avdelning, tennisanläggning, fotbollsplan (konstgräs), amfiteater, beachvolley, bordtennis, lekland, underhållning, träningscenter, massage och fitness center.

De lägenheter som In-Italia förmedlar ligger alla i nybyggda hus / bungalows och är utrustade med aircondition och övertäckt terrass med trädgårdsmöbler.

Lägenheterna på Villaggio La Giara

Tvårumslägenhet med 2-3 sovplatser (med terrass och aircondition)

Dessa radhus är på ca. 35 m² bestående av uppehållsrum med kokvrå och enkel bäddsoffa (bäst för barn) samt utgång till en övertäckt terrass med bord och stolar, sovrum med dubbelsäng och badrum / toalett.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass och aircondition)

Dessa radhus är på ca. 35 m² bestående av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn) samt utgång till en övertäckt terrass med bord och stolar, sovrum med dubbelsäng och badrum / toalett.

Trerumslägenhet med 4-6 sovplatser (med terrass och aircondition)

Dessa radhus är på ca. 50 m² bestående av uppehållsrum med kokvrå och enkel bäddsoffa (bäst för barn) samt utgång till en övertäckt terrass med bord och stolar, två sovrum med dubbelsäng och badrum / toalett.

Dölj texten
 
 
search map