Villa i Vieste i Apulien

Villa Geco

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Geco är den perfekta ramen för två familjer som reser tillsammans eller en större grupp vänner då den har fina rum och bra faciliteter samt en stor trädgård och härliga terrasser.

Stor privat trädgård och terrass

Villan är ett modernt hem med pool fullständigt integrerad i en fastighet helt inhägnad och privat trädgård och terrass på ca. 1 hektar. Perfekt för de som vill kombinera naturupplevelser, sol och bad samt lugn och ro. På kort avstånd (ca. 400 m) når man till fots barer, mataffär, restaurang, pizzeria, slaktare och frukt- och grönsakshandlare.

Njut utsikten från poolen

Den bönformade poolen mäter 6 x 12 meter, djup min. 1,20 max 2,00. Vid poolen finns det dusch, solstolar och parasoller. Från vardagsrummet i villan och poolen har man en otrolig utsikt över bukten och den gamla staden Vieste vid havet. Villan omges av gröna omgivningar som präglas av syditalienska växter och träd. Perfekt för två familjer som reser tillsammans eller en större grupp vänner. För de minsta finns det även en liten lekplats och flera spel för barn. Villan är smakfullt inredd, mycket ljus och välkomnande. Den har dessutom två parkeringsplatser.

Villa med 8/10 sovplatser:
- Villa Geco är på 140 kvadratmeter och består av ett stort vardagsrum med soffa och bäddsoffa för 2 personer, flatscreen satellit-TV, kök med ugn, microvågsugn och diskmaskin, tvättstuga, 4 stora sovrum varav ett med våningssängar, de andra med 2 bäddar, 2 badrum, 1 med dusch och det andra med badkar. Luftkonditionering i vardagsrum och 2 sovrum. Utomhus kan man njuta av den stora verandan som är möblerad med utemöbler, två grillar, den ena på verandan, den andra nära poolen som mäter 100 kvm.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Villa Rotondo

Monopoli, Apulien

Villa Sara

Monopoli, Apulien

Rekommendationer till dig

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

La Torre di Cesare

Maiori, Campania

Villa Sara

Monopoli, Apulien

Populärt i Apulien

search map