Omdömen från Residence Argeste

 
Residence Argeste är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Argeste är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Vieste här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Argeste

Läs personliga omdömen av Residence Argeste som ligger i Apulien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Argeste. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Marie och Sten från Holsljunga i Sverige bodde på Residence Argeste i Vieste från den 27. juni till den 4. juli 2009.

Vi har just återkommit till Sverige efter en härlig resa i södra Europa där vistelsen i Vieste var höjdpunkten. Eftersom vi var där för tre år sedan, visste vi vad som väntade oss där. Det är en trevlig ort med utmärkta badmöjligheter och med många restauranter. Utbudet av maträtter från havet är obegränsat.
Boendet på Residence Argeste var perfekt. Vi hade gångavstånd till stranden, 12-15 minuter, och var i centrum av staden till fots på 10 minuter. Stället var lätt att hitta och bemötandet utmärkt. Det kan verkligen rekommenderas!
Något man inte bör missa vid ett besök i Vieste är gamla stan, frukt- och grönsaksmarknaden (olivinläggningarna!) och en båttur utefter kusten.
Bifogar ett par bilder. Den första är från stranden i Vignanotica söder om Vieste och den andra är utsikt mot fyren i Vieste från en av många restauranter.
Som framgått är vi mycket nöjda med hela arrangemanget i Vieste!

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Roland och fru från Landvetter i Sverige bodde på Residence Agreste i Vieste från den 1. till den 8. september 2007. Innan dess hade de övernattat på Hotel Camera con Vista i Frascati.

Vi började med två dagar på hotel Camera con Vista i Frascati ett litet men väldigt mysigt litet hotel i hjärtat av Frascati ,mycket trevlig och serviceinriktad personal . Hotellet ligger utmärkt till för att resa in till centrala Rom ( tåg till termini ca 30 minuter)

Efter besöket Frascati reste vi med hyrbil till Vieste på ostkusten, till Residence Argeste, måste vara en pärla på den adriatiska kusten i Italien,mycket bra mottagande ,fin lägenhet lite vid sidan om centrum men ändå på bekvämt gångavstånd till både strand och centrum.

Dax för hemresa ,en natt på utmärkta Hotel Isola Sacra i Fiumucino, bra service, bra restaurang bekvämt räckhåll till flygplatsen.

En alltigenom BRA semesterupplevelse som vi varmt kan rekommendera.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map