Semesterbostad i Vieste i Apulien

Residence Argeste

 
Residence Argeste är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Argeste är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Vieste här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det nybyggda semesterstället Residence Argeste ligger på en utsiktspunkt ca. 150 meter från centrum. Närmaste strand ligger ca. 600 meter från själva lägenheterna. Det finns restaurang på stället och ett större urval av restauranger och matställe inne i staden.

Det finns reception, parkeringsplats samt tvätteri. Lägenheterna ligger i radhus och är alla utrustade med självständig ingång, TV och möblerat utomhus areal (trädgård eller terrass).

Läs mer om Residence Argeste

Lägenheterna på Residence Argeste

Tvårumslägenhet med 2 sovplatser

Består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt utomhus terrass eller trädgård med bord och stolar.

Tvårumslägenhet med 3 sovplatser

Består av uppehållsrum med kokvrå och enkel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt utomhus terrass eller trädgård med bord och stolar.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser

Består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa med två sovplatser, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt utomhus terrass eller trädgård med bord och stolar.

Trerumslägenhet med 5 sovplatser

Består av uppehållsrum med kokvrå och enkel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med toalett och dusch samt utomhus terrass eller trädgård med bord och stolar.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser

Består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med toalett och dusch samt utomhus terrass eller trädgård med bord och stolar.

Dölj texten
 
 
search map