Hotell i Vieste i Apulien

Hotel Seggio

Pool med panorama utsikt Hotellet ligger ut till det lilla torget Largo Seggio Privat sandstrand framför hotellet
 
Hotel Seggio är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Seggio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Vieste här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Seggio från 1600-talet är en riktig raritet! Ett inbjudande 3-stjärnigt hotell med pool, sandstrand och havsutsikt mitt i Viestes historiska centrum. Charmen ute som inne är gripande.

I hjärtat av Vieste med utsikt över torget Largo Seggio (även kallad Belvedere på grund av den fina utsikten över havet) där det råder sydlänsk torgstämning ligger Hotel Seggio - väl gömt från vägen från bullrande trafik. Hotellet ligger i miljözonen i den gamla stadsdelen men hotellet erbjuder parkering (mot avgift) ca. 200 meter bort - alternativt finns det flera dagliga avgångar med buss från Baris flygplats direkt till Vieste.

Läs mer om Hotel Seggio

Pool och privat sandstrand
På helt osedvanligt vis kan Hotel Seggio erbjuda sina gäster fri tillgång till sin egen sandstrand. Vattendjupet är barnvänligt och den lilla viken skyddas av ett konstgjort rev lite längre ut i vattnet. Ovanför stranden finns hotellets pool med parasoller och solstolar. Poolen och stranden vetter mot söder så solen ligger på fram till sent på eftermiddagen (beroende på säsong). För att komma ner till poolen tar man hissen föjt av ca. 26 trappsteg.

Restaurang och hotellfaciliteter
Vänder man blicken inomhus finner man reception, hiss, internet-point, pianobar, gym, TV-rum, restaurang och i allmänhet en labyrint av gemensamma utrymmen på olika nivåer i en grottliknande miljö. Från den välfungerande restaurangen har man havsutsikt - och på grund av kvaliteten och den minimala prisskillnaden mellan B/B och H/P så rekommenderar vi varmt att man bokar vistelse med halvpension. Vid halvpension kan gästerna välja om de vill äta lunch eller middag förutom frukost. De 30 rummen är alla ljusa och rymliga. Många av dem har två avdelningar och trippel och 4-bäddsrummen är rum med 3/4 bäddar och alltså inte dubbelrum med extra sängar.
OBS: Det är viktigt att notera att det inte är tillåtet att avnjuta dryck / mat på rummet, och att husdjur inte är tillåtna. Hotellet rekommenderas inte åt gångbesvärade gäster pga av de många trappor och höjdskillnader.

Läs om rummen på Hotel Seggio

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Seggio

Läs personliga omdömen av Hotel Seggio som ligger i Apulien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Seggio. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Seggio

Läs mer
 
search map