Hotell i Vieste i Apulien

Hotel Falcone

Stor gemensam terrass med utsikt till kalkmonoliten Pizzomunno och Medelhavet
 
Hotel Falcone är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Falcone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Vieste här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Falcone ligger fantastiskt bra. Faktum är att hotellet fått sina yttre ramar som en skänk från ovan: nämligen en gripande utsikt över Medelhavet och granne med Viestes varumärke, kalkmonoliten Pizzomunno som står ståtligt mitt på den långa, breda sandstranden.

Tilltalande placering

Ifall man inte riktigt kan enas med sig själv om man ska prioritera att bo vid en historisk stadsdel med sydlänsk stämning och charm eller vid stranden där man enkelt kan ta ett dopp i havet eller njuta av solens strålar på en solstol så är Hotel Falcone svaret du söker. Det är nämligen endast 100 meter till stranden och ca 400 meter till Viestes historiska stadskärna. Den centrala placeringen betyder även att hotellet ligger intill den trafikerade kustvägen, fast delvis dolt av rabatter och den gemensamma terrassen och poolen ligger upphöjda ovanför gatunivå. Det finns möjlighet att boka parkeringsplats mot betalning.

Läs mer om Hotel Falcone

Stor terrass med pool och barnpool

De många utomhusfaciliteterna står i kö för att bli utnyttjade. Det finns upplyst (nattetid) pool med solstolar och parasoller samt barnpool. Dessutom finns det en stor takterrass med solstolar och havsutsikt och tennisbana. Nere på stranden har hotellet sin egen lido (uppsättning av solstolar och parasoller). Hör med receptionen om vilka priser som gäller.

Faciliteter

Invändigt kommer man först in i en hall med reception och sedan till hissen som leder upp till våningarna med rummen. Från receptionen kommer man även vidare in till restaurangen till höger på samma våningsplan. Frukosten serveras som buffé - både inne och ute. Man finner även ett TV-rum, internetpoint och wi-fi i hallen. Det sägs att hotellet utmärker sig för sin placering, utsikt, faciliteter, inredningen i de gemensamma utrymme och vänliga personal framför inredningen i rummen som är sekundär.

Rummen på Hotel Falcone

Dubbelrum

Rum med aircondition, telefon, minibar, förvaringsbox, TV (med italienska kanaler) samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork. Dessa rum har varken balkong eller utsikt - men i stället är de nyrenoverade. I enstaka rum finns det plats för upp till två extra sängar.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Falcone

Läs personliga omdömen av Hotel Falcone som ligger i Apulien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Falcone. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 11 omdömen från Hotel Falcone

Bedömning av Hotel Falcone

Vi checkade in 28 maj och det var många gäster. Personalen mycket trevliga. Betalade för havsutsikt som man kunde se om man lutade sig över balkongräcket. Pool och terrassen var smutsigt och inte i ordning för säsongen. Kylskåpet på vårt rum trasigt och åtgärdades inte fast vi påpekade det.

Läs mer

Bra centralt hotell med bra frukost

Vi, 2 vuxna och 1 pojke på 8 år, hade 5 goda dagar på Falcone, är ett bra och trevligt hotell som ligger mycket centralt i Vieste staden och stranden. Rummen är mycket fina och stødningen var perfekt varje dag, sängen är bra och luftkonditionerade är inte bullrig . Även om vi bodde bredvid en trafikerad väg så att rummen är mycket väl ljudisolerade och kan rulla ner så det blir helt mörkt om du vill att ..
Poolen är stor och trevlig, och området runt är bra med badvakt större delen av dagen.
Frukosten var läcker med massor av frukt och allt du kan önska .. Servitörer hade ibland lite problem att hänga med tunnorna,,,

Läs mer

Grymt läge i fantastiska Vieste

Klassiskt hotell i Vieste. Kanonläge, trevlig personal, fin frukost med härlig utsikt. Om man ska ta några minus - lite slitet hotell, mindre enrummare för familj.

Läs mer

Perfekt läge

Vi kom från Barihållet och hade på slutet en spännande bilkörning längst serpentinvägar. Otroliga scenarier, väldigt vacker väg till Vieste. Väl framme så kommer man först till en flera kilometer lång strand som kantas av olika resorter av mindre format. Precis vid strandens slut ligger hotellet.
Hotellet har det som behövs. Lite märklig våningsuppdelning där det finns två våning 1, två våning 2 osv Hotellet ligger i en lutning och har säkert byggts till så det är egentligen olika halvplan – man lär sig snabbt ?. Rummen är ganska enkla men har det som behövs. Det finns pool och om jag inte minns fel även en tennisbana. Vi nyttjade inte de faciliteterna, det var dels för varmt för tennis och sen finns ju ett fantastiskt hav precis i krokarna.
Det bästa med hotellet är nog ändå läget. Ett par hundra meter så är man inne i gamla stan där det vimlar av restauranger, barer, butiker etc. Åt andra hållet kan man ta huvudvägen ner till stranden eller om man kör bil, så är man snabbt på väg för att upptäcka en ny strand.
Vieste är väldigt turistiskt med absolut majoritet Italienska turister.
Det sämsta med hotellet var nog frukosten som även med italienska mått mätt var ganska dålig och där det fylldes på dåligt när saker tog slut (sötsaker fylldes dock på kontinuerligt).

Läs mer

Spännande stad, stor gästfrihet

Hela Gargano är helt klart värt ett besök, och här har man en riktigt fin utgångspunkt. Hotellets ägarinna var mycket trevlig, liksom övrig personal.

Läs mer

Hääärligt hotell!

Tillbringat 8 dagar på Hotel Falcone i Vieste.
Fint charmerande hotell, som dock bär lite spår av tidens tand.
Formidabelt läge i förhållande till strand, havsutsikt och med ca 500m till Viestes centrum.
Finns inget att anmärka på gällande personalen, mycket tillmötesgående och hjälpsam.
Den dagliga städningen var perfekt.
4 stora stjärnor till hotellet och 5 stjärnor till personalen, som liksom vi själva, var lite överraskade över att danskar också kan få för sig att resa så långt för en unik semesterupplevelse.

Läs mer
 
search map