Hotell i Vieste i Apulien

Hotel Falcone

Stor gemensam terrass med utsikt till kalkmonoliten Pizzomunno och Medelhavet
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Falcone ligger fantastiskt bra. Faktum är att hotellet fått sina yttre ramar som en skänk från ovan: nämligen en gripande utsikt över Medelhavet och granne med Viestes varumärke, kalkmonoliten Pizzomunno som står ståtligt mitt på den långa, breda sandstranden.

Tilltalande placering

Ifall man inte riktigt kan enas med sig själv om man ska prioritera att bo vid en historisk stadsdel med sydlänsk stämning och charm eller vid stranden där man enkelt kan ta ett dopp i havet eller njuta av solens strålar på en solstol så är Hotel Falcone svaret du söker. Det är nämligen endast 100 meter till stranden och ca 400 meter till Viestes historiska stadskärna. Den centrala placeringen betyder även att hotellet ligger intill den trafikerade kustvägen, fast delvis dolt av rabatter och den gemensamma terrassen och poolen ligger upphöjda ovanför gatunivå. Det finns möjlighet att boka parkeringsplats mot betalning.

Läs mer om Hotel Falcone

Stor terrass med pool och barnpool

De många utomhusfaciliteterna står i kö för att bli utnyttjade. Det finns upplyst (nattetid) pool med solstolar och parasoller samt barnpool. Dessutom finns det en stor takterrass med solstolar och havsutsikt och tennisbana. Nere på stranden har hotellet sin egen lido (uppsättning av solstolar och parasoller). Hör med receptionen om vilka priser som gäller.

Faciliteter

Invändigt kommer man först in i en hall med reception och sedan till hissen som leder upp till våningarna med rummen. Från receptionen kommer man även vidare in till restaurangen till höger på samma våningsplan. Frukosten serveras som buffé - både inne och ute. Man finner även ett TV-rum, internetpoint och wi-fi i hallen. Det sägs att hotellet utmärker sig för sin placering, utsikt, faciliteter, inredningen i de gemensamma utrymme och vänliga personal framför inredningen i rummen som är sekundär.

Rummen på Hotel Falcone

Dubbelrum

Rum med aircondition, telefon, minibar, förvaringsbox, TV (med italienska kanaler) samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork. Dessa rum har varken balkong eller utsikt - men i stället är de nyrenoverade. I enstaka rum finns det plats för upp till två extra sängar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map