Villa i Ugento i Apulien

Villa Fontanelle

 
Villa Fontanelle är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Fontanelle är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ugento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Spendera en härlig semester i denna villa på landet ett par hundra meter från Torre San Giovannis stränder, med en stor pool, gungor, boule och en inhägnad trädgård på över 400 kvadratmeter.

Utnyttja den stora trädgården

Föreställ dig ett helt område för dig och familjen att slappna av på och utnyttja som ni vill, med gräsmatta, palmer, små buskar /som är tillräckligt höga för att ge skugga) och färgglada växter. I din alldeles egna oas, kan du ta ett svalkande dopp i den härliga poolen i den ljuvliga solen. Vad säger du? Låter det inte alldeles underbart? Sitt på din solstol i gott sällskap och njut av den härliga atmosfären. Dina barn kan roa sig i gungorna medan du kan koppla av för dig själv i trädgården och känna dig helt säker, eftersom trädgården såväl som poolen är inhägnad. Trädgården underhålls dagligen av en mycket diskret trädgårdsmästare. På kvällen, efter en omgång boule, kan du göra dig redo för en god italiensk middag runt grillen! I Torre San Giovanni, ca 5 km bort, hittar du allt du behöver i form av mataffärer och slaktare. För att komma till stränderna, som sägs vara de vackraste i regionen, måste du ta bilen. Naturligtvis har du en privat parkering med plats för upp till sex bilar.

Läs mer om Villa Fontanelle

Högklassig villa med allt ni behöver

Huset har två våningar, är 200 kvadratmeter stort och består av en bottenvåning och källare, där rummen hålls svala under sommaren. När du kliver in i huset, möts du av det härliga vardagsrummet med öppen spis, ett matbord och ett litet kök, (kanske den enda ytan som känns trång i huset). Det finns även en veranda möblerad med ett bord med plats för tolv personer och ett badrum med dusch och toalett. På samma våning finns även ett litet rum med våningssängar. På undre våningen finner du en lång korridor med tre sovrum, alla med dubbelsäng och ett gemensamt badrum med toalett och dusch. Om det skulle bli lång kö till badrummet, finns ett till vid poolen. Välkommen till Villa Fontanelle, perfekt för din familj med alla sina bekvämligheter och stora utrymmen! Du kan lägga till fyra bäddar mot en extra avgift, men var medveten om att huset egentligen är mer passande för åtta personer, men fungerar naturligtvis även för tolv!

Villan på Villa Fontanelle

Villa Fontanelle för 8+2 personer

Villan är ca 200 m² och är uppdelad på två våningar, bottenvåningen vid entrén och källaren (marken är svagt sluttande). På entréplanet, som vetter mot trädgården och parkeringen finns ett vardagsrum med öppen spis och matbord, ett litet rum med våningssängar, en veranda möblerad med ett stort bord, ett badrum med dusch och toalett och ett litet kök med kyl / frys, ugn och en gasspis. På nedre våningen finns tre sovrum och ett badrum med dusch och toalett. Huset har central luftkonditionering och en TV som inte dock inte tar emot signalen korrekt. Det finns också en tvättmaskin men ingen diskmaskin.

Dölj texten
 
 
search map