Hotell i Ugento i Apulien

Masseria Don Cirillo

 
Masseria Don Cirillo är inte tillgänglig i dagsläget
Masseria Don Cirillo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ugento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Masseria Don Cirillo ligger i den södra delen av Salento i Apulien mellan staden Ugento och Lido San Giovanni-stranden.

Detta är ett snyggt adelshus från 1700-talet men den äldsta delen härstammar enda sen 1400-talet och som blivit förnämligt renoverat och ombyggt till ett snyggt lanthotell av den högsta standard man kan föreställa sig. Här är såväl stämning som standard på topp.

Läs mer om Masseria Don Cirillo

Masseria Don Cirillo ligger ca. 2 km från havet men atmosfären bjuder på något helt annat än ett vanligt strandhotell. Hela gården är omgiven av århundrade gamla olivträd och gästerna har gott om plats för att njuta av sin vistelse då det endast finns 9 rum på hela gården.

På Masseria Don Crillo finns det en liten men välinredd fristad där man bl.a. kan få massage (mot tidsbokning minst en dag innan) och svalka sig i den sköna poolen (21 x 11 meter) med parasoller och solstolar. Det finns även cyklar till förfogande för gästerna som kan på cykelturer på de många stigarna ner till stranden eller för att gå på långa promenader på de omkringliggande markerna och olivplantagerna. Om man vill så kan man dessutom njuta av en dag på havet i gårdens egen fiskebåt, en sk. gozzo av trä som kan hyras. Är man inte van till att segla på egen hand så kan man beställa en sjöman som assistent.

Rummen är sobert och elegant inredda. De är rymliga och blickar alla ut över en trädgård med ekträd, fikonträd och kaktusar. Varje rum har sin personliga prägel med traditionella drag och konstverk från Salerno-området, dock i en något modernare stil. Varje rum har aircondition, minibar, egen terrass med bord och stolar samt badrum / toalett. Det finns två typer av rum: Superior och De Luxe. De Luxe rummen är något större men är annars utrustade som Superior rummen.

Närmaste lilla stad / by är San Giovanni som ligger på 800 meters avstånd från Masseria Don Crillo. Annars är det inte mer än ca. 15 km till Gallipoli och ca. 45 km till den vackra barokstaden Lecce.

Dölj texten
 
 
search map