Agriturismo i Spongano i Apulien

Masseria La Macchiola

 
Masseria La Macchiola är inte tillgänglig i dagsläget
Masseria La Macchiola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Spongano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Masseria La Macchiola är ett riktigt charmigt semesterställe som erbjuder trevnad och autencitet utan onödig utsmyckning.

Det speciella med Masseria La Macchiola är att det är en gård som bl.a. producerar ekologisk olivolja och apelsiner. Gården ligger mitt i den lilla okända men mycket charmiga byn Spongano. Stället ligger alldelles bredvid den ursprungliga ägarvillan där den energiska Anna bor, som spenderar sin pensionering mellan Lecce och Spongano. Anna får fortfarande hjälp av de medarbetare som tjänstgjort hos hennes familj och arbetat på gården i årtionden.

Läs mer om Masseria La Macchiola

Man kommer in till lägenheterna och rummen från själva gatan i byn, som även delar ägorna i två delar. På ena sidan ligger bostäderna, den gamla vinkällaren och olivpressen samt frukostmatsalen och en liten innergård med pool. På andra sidan finns en vacker trädgård med apelsiner och palmer. Till gästernas bekvämlighet finns det dessutom bordtennis och cyklar som man kan använda gratis.

Pool och uteområde
Poolen är endast öppen på vissa tider under dagen eftersom en av lägenheterna har rum ut mot den och man prioriterar att alla ska kunna få njuta av en siesta i lugn och ro. Men man kan roa sig i trädgården eller på den stora innergården med tillhörande loggia som ligger vid ingången till denna vackra Masseria. Frukosten serveras i det stora rum med öppen spis där det en gång i tiden fanns en olivpress. En vacker lokal där det serveras dagens kaka, sötsaker och mer nordiska frukostprodukter såsom ost, kallskuret, yoghurt etc. Önskar man något annat kan man be om det vid ankomst och så kommer önskningarna att finnas på bordet dagen efter.

Rum och lägenheter
Skulle man beskriva inkvarteringarna med ett ord så skulle det vara "enorma". Både lägenheterna och rummen är nämligen jättestora eftersom Anna har velat behålla de vackra välvda taken synliga i nästan alla rummen, efter att hon hade gjort ett enkelt försök att sätta upp en skiljevägg i ett av dem. Möbleringen är sober och autentisk, man hittar ingen plast här, men det är inte heller luxuöst. I lägenheterna är köken ganska enkla och spartanska... men när man har kommit underfund med hur gott och billigt man äter i området så kommer man bara att använda köket till att tillaga en sallad eller en sandwich.

Dölj texten
 
 
search map