Semesterbostäder & hotell i Selva di Fasano

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den lilla staden består mest av grottor och truilli-hus, som är ett kännetecken för denna del av Italien, Itria-dalen. Du bör besöka kyrkan på Vieale Toledo, som har en intressant historia. I staden finns många panorama-terrasser och torg varifrån du kan njuta av de vackra landskapen. Utanför staden ligger ett av Europas största Zoo, nämligen Zoo Safari Fasanolandia. Här kör man runt i parken, och tittar på djuren från bilarna. Parken slog upp dörrarna för allmänheten första gången år 1973.

Karta över Selva di Fasano i Apulien

Du kan själv skaffa dig en överblick över staden genom att klicka på kartan här nedan. Här kan du också se avstånd till olika flygplatser samt vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Själva Fasano är en grön stad med träd längs de flesta gator, liksom den är omgiven av skogsklädda backar på de flesta håll. Den lugna atmosfären som råder här, är ideal för dig som önskar en avslappnande bas på semestern. Samtidig tär det inte långt till många intressanta utflyktsmål. Kurorten Torre Canne ligger t.ex. nära, och det är bara några få minuters bilfärd till vattnet. Det finns restauranger och inköpsmöjligheter i Selva, men önskar du dig ett större urval, finns det åtskilliga små och störa städer inom räckhåll, som t.ex. Martina Franca, Bari och Brindisi.

Läs mer om Selva di Fasano

Semesterbostäder i Selva di Fasano

Det är inte säkert, att du kommer att bo i ett av de unika truilli-husen, men i sökmotorn här på In-Italia kan du hitta hotell, semesterlägenheter, B&B och annan typ av inkvartering i Selva di Fasano. Alla är noga utvalda, precis som de övriga hundratals semesterbostäderna som finns i vårt urval.

Under varje unikt boende hittar du fördjupande information om t.ex. faciliteter och läge. Om du har ytterligare frågor om våra boende i Selva di Fasano, är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon, mail eller chat. Vi hjälper gärna till att sätta samman den perfekta resan för just dig!

Dölj texten
 
 
search map