Villa i Santa Maria di Leuca i Apulien

Villa la Mecca

 
Villa la Mecca är inte tillgänglig i dagsläget
Villa la Mecca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Santa Maria di Leuca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa la Mecca kan ta upp till 10 personer och ligger i den östra delen av Santa Maria di Leuca ca. 3 km från centrum och med samma avstånd till byn Gagliano som ligger inne i landet.

Från villan har man en enastående havsutsikt då havet nästan ligger lodrett under villan. Villan ligger under kustvägen men den sparsamma trafiken märker man nästan inte av. Omgivningarna är vackra och på klipporna växer typiska medelhavsväxter.

Läs mer om Villa la Mecca

När man ska bada kan man välja de närmaste möjligheterna som är Santa Maria di Leuca där man finner en kombination av klippor och små sandstränder. Annars kan man bada under den närliggande bron (ca. 1 km) där det blivit byggt en avsats varifrån man kan bada. Från denna bro ser man ofta de lokala pojkarna som på ett vågat vis hoppar ner i havet från 10 meters höjd.

Man kan med lite god vilja parkera 3 bilar på den branta nedfarten/parkeringsplats som går från kustvägen ner till villan.

Villa la Mecca kan hyras som en självständig villa eller som två lägenheter med egen ingång på första respektive andra våningen.

Dölj texten
 
 
search map