Omdömen från Scogliera del Gabbiano

 
Scogliera del Gabbiano är inte tillgänglig i dagsläget
Scogliera del Gabbiano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Santa Maria di Leuca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Scogliera del Gabbiano

Läs personliga omdömen av Scogliera del Gabbiano som ligger i Apulien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Scogliera del Gabbiano. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Per med familj från Mölndal i Sverige bodde på Scogliera del Gabbiano i Santa Maria di Leuca från den 16. till den 23. juni 2007.

Santa Maria di Leuca var ett kanonställe. Standarden var bättre än vad ni angivit. Läget - dvs österut med full havsutsikt med morgonsol - gav härliga OCH lite mindre heta kvällar än et västerläge. Stigarna ner till havet fungerade inte längre eftersom trapporna på slutet lyfts bort - kan vara bra för er att veta. Lika bra kanske, utsikten är fantastisk men mer lätttilgängliga havsbad finns ju på rätt nära håll. Bassängen var inte klorerad utan istället lite salt - det var en väldigt trevlig erfarenhet. Kändes jättefräscht! Omdömet är alltså klart bättre än ert betyg. Till informationen på er hemsida kan gärna tillfogas också att det finns väldigt få uttagsautomater i området (ovanligt få för Italien) och att många butiker är helt stängda på söndag. (I klar kontrast till de norra och mellersta delarna av Italien alltså) Det är alltså läge att bunkra på vägen om man kommer en lördag em.

Mobil funkar i stort sett inte på området pg av radioskugga. Det var en glad överraskning för oss vuxna men inte för våra tonårsdöttrar...

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map