Semesterbostad i Santa Maria di Leuca i Apulien

Scogliera del Gabbiano

 
Scogliera del Gabbiano är inte tillgänglig i dagsläget
Scogliera del Gabbiano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Santa Maria di Leuca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Scogliera del Gabbiano ligger vackert på klipporna längs vägen mellan Santa Maria di Leuca och Novaglie, ca. 1,5 km från centrala Santa Maria di Leuca. Här finns totalt 27 lägenheter.

Från stället leder små och branta stigar ner till havet. Längs klippan finns det små grottor men ingen strand. Den närmaste stranden ligger 1,8 km bort. Mot betalning kan man åka med den transferbuss som kör fram och tillbaka från lägenheterna.

Läs mer om Scogliera del Gabbiano

Förutom de olika lägenheterna finns det pizzeria, restaurang, bar, en pool för vuxna och en för barn (öppen från den 5/6 till den 18/9), solterrass med parasoller och solstolar, minigolf, boccia och bordtennis. Mot betalning kan man njuta av hydromassage, fitness rum, hyra båtar samt åka med transferbuss till stranden.

Det finns flera typer av lägenheter som ligger runt omkring på klippan. Alla lägenheter har egen terrass eller trädgård med toalett och kokvrå samt aircondition.

Dölj texten
 
 
search map