Semesterbostad i Santa Maria di Leuca i Apulien

Residence Messapia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Messapia ligger ca. 1 km från den härliga orten Santa Maria di Leuca där man finner inköpsmöjligheter, caféer och flera matställen.

Inbjudande semesterresidens

Residence Messapia är ett fint och inbjudande semestercenter som bjuder på spännande arkitektur, både vad det gäller den vackra huvudbyggnaden med medeltids inspiration med restaurang och reception samt de trevliga lägenheterna.

Läs mer om Residence Messapia

Goda faciliteter

Poolen med separat barnpool ligger vid huvudbyggnaden och restaurangen. Dessutom finns här parkeringsplats, tvätteri, bar, möteslokaler, roof-garden och utomhus teater där det arrangeras kvällsunderhållning i högsäsongen.

Rymliga och fint möblerade lägenheter

På Residence Messapia finns totalt 54 tvårumslägenheter och 16 trerumslägenheter samt några hotellrum. Lägenheterna är alla trevligt möblerade, rymliga och har alla aircondition, satellit-TV, förvaringsbox och utomhus område med trädgårdsmöbler. Stället ligger uppe på en höjd med fin utsikt över Santa Maria di Leuca och i ett lugnt område där man inte störs av trafik.

Lägenheterna på Residence Messapia

Tvårumslägenhet med 3/4 sovplatser (andra våningen)

ligger på andra våningen och är ca. 40 m². Den består av ett rymligt uppehållsrum med liten kokvrå (två värmeplattor gas eller el och kylskåp) samt dubbel bäddsoffa med fransk säng (1½ sovplats), badrum med toalett och dusch samt balkong eller liten terrass.

Tvårumslägenhet med 4/5 sovplatser (första våningen)

ligger på första våningen och är ca. 55 m². Den består av ett rymligt uppehållsrum med liten kokvrå (två värmeplattor gas eller el och kylskåp) samt dubbel bäddsoffa samt eventuell extra säng, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt en utomhus terrass eller trädgård med trädgårdsmöbler. Observera att terrassen / trädgården delas med en annan lägenhet eller hotellrum.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Kampanien

Resort San Matteo

Mattinata, Apulien

Residence Trivento

Palinuro, Kampanien

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Residence Paradise

Peschici, Apulien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Apulien

search map