Hotell i Santa Maria di Leuca i Apulien

Hotel L'Approdo

 
Hotel L'Approdo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel L'Approdo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Santa Maria di Leuca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel L'Approdo ligger på ett utsiktsställe över hamnen i Santa Maria di Leuca.

Hotellet ägs av den livliga Carlo och hans familj. Själva byggnaden härstammar från 70-talet och har den fördelen att de gemensamma områdena och rummen är ovanligt stora. Framför hotellet finner du parkeringsplatsen och en stor swimmingpool på 18 x 9 meter. Hotellet har dessutom eget dykarcenter.

Läs mer om Hotel L'Approdo

Hotellets restaurang bjuder på den goda regionala matlagningen baserad speciellt på fisk och grönsaker, men du kan också få mera kända italienska och internationella retter. Så länge vädret tillåter dukas bordena på den stora terrassen, varifrån du njuter av utsikten över hamnen och det blåa hav. Det finns även reception, bar och gemensamt TV-rum med satellit-TV.

Här finns i allt 54 rum. De är alla indrettade olika med pastellfärger och inspiration från Carlos egna resor speciellt i Nordafrika. De råder alla över aircondition, minibar, satellit-TV och badrum med toalett och dusch samt hårfön. Det finns rum med och utan havsutsikt, men priset är det samma: Ju tidigare du bokar ditt rum, ju större är chansen för att du får ett rum med havsutsikt!

Dölj texten
 
 
search map