Semesterbostäder & hotell i Santa Cesarea Terme

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Stadens ursprung kan spåres tillbaka till grekernas tidigare invandring, och man har spår från de varma källorna hela vägen tillbaka till det första århundradet före vår tid. Det var dock först på 1800-talet som en faktiskt stad började att växa fra, och som välställda invånare från Lecce sedermera började bygga sommarhus i. Stadens kännetecken är kupolen byggd i maurisk stil, som är en del av Villa Sticchi från slutet av 1800-talet.

Santa Cesarea Terme har cirka 3000 invånare och är fortfarande känd som kurort med källor fulla med mineralrikt vatten som mäter upp till 30 grader. Det finns dock också goda möjligheter för att spendera semestern med att bada i det kristallklara havet, eller att sticka iväg på vandringsturer i vacker natur.

Det finns ett bra urval av restauranger och caféer i staden. Det är dessutom inte långt till Otranto och Lecce, om du önkar mer variation och fler inköpsmöjligheter.

Karta över Santa Cesarea Terme i södra Italien

Klicka på kartan för att få en överblick över staden och området, samt för att se vilka flygplatser och sevärdheter som finns i närheten i Apulien i södra Italien.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Semesterbostäder i Santa Cesarea Terme

Sökert du efter rätt destination för en semester för en livsnjutare i Italien? Då är kurorten Santa Cesarea Terme ett bra val. Vi har redan hittat stadens bästa hotell, semesterlägenheter och villor, där du får de bästa förutsättningarna för att koppla av, och ha som bas för att utforska regionens sevärdheter och badstränder.

I urvalet, som du hittar i sökmotorn överst på sidan, finns semesterbostäder som passar till allt från romantiska parresor till semetrar med hela tjocka släkten. Skriv bara in de datum som du är intresserad i, så får du en översikt över alla inkvarteringsmöjligheter i staden och närområdet.

>>> Semester i Apulien - här hittar du priser på hotell och semesterlägenheter

Läs mer om Santa Cesarea Terme

Dölj texten
 
 
search map