Semesterbostad i San Michele Salentino i Apulien

La Corte dei Trulli

 
La Corte dei Trulli är inte tillgänglig i dagsläget
La Corte dei Trulli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Michele Salentino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bo mitt bland oliv- och fruktträd i denna gröna vackra trädgård och njut av livet ute på landet. Du kan plocka frukt direkt från träden, grönsaker från marken och njuta av att ha fri tillgång till fyra hektar vacker natur där du kan spendera kvalitetstid med familjen.

Andas den friska luften

Hitta din skuggiga plats bland de vackra olivträden bara 5km från den mysiga byn San Michele Salentino, där du kan njuta av det italienska vardagslivet och komma nära lokalbefolkningen. I denna fina del av Apulien, kan du uppleva glädjen i att plocka frukt direkt från träden, grönsaker från trädgården eller koppla av i skuggan under olivträden. Här kan du även förbereda middagar på grillen ute i den underbara naturen, vars friska dofter bidrar till att öka aptiten. Här bor du mitt i triangeln Lecce-Taranto-Monopoli, som alla är lätta att besöka. Missa heller inte en tur till Alberobello (ca 45 km) och Locorotondo (36 km).

Läs mer om La Corte dei Trulli

Bo i Trulli och charmiga villor


Bo på en mysig och välskött gård där Francesca och hennes man välkomnar dig till en semester på landet. De traditionella Trulli- husen du hittar här, har renoverats enligt regionens regler för att bibehålla den autentiska stilen. Du kan njuta av modern komfort och utrustning i form av luftkonditionering och internetuppkoppling både i de historiska Trulli-byggnaderna och de små villorna som på senare tid byggts runt fastigheten. Du har alltså här fördelen att kunna välja mellan något klassiskt eller något mer unikt. Inuti i Trulli-husen möts du av lågt tak och små fönster, vilket representerar den ursprungliga formen och bibehåller den unika charmen. I villorna är rummen ljusa, men mindre rymliga. De är traditionellt inredda för att smälta in bland de andra historiska byggnaderna.

Läs om lägenheterna på La Corte dei Trulli

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av La Corte dei Trulli

Läs personliga omdömen av La Corte dei Trulli som ligger i Apulien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Corte dei Trulli. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Semester på La Corte dei Trulli

Jättetrevligt ställe. Vi bodde i ett Trulli-hus som var mycket mysigt. Trevligt värdpar. Fin köksträdgård där man fick ta vad man ville. Härlig grill/utekök. Fin välskött trädgård med pool. Vi var de enda som var där den veckan – så vi hade allt för oss själva.

Läs mer
 
search map