Semesterbostäder & hotell i San Michele Salentino

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det finns tre huvudsakliga skäl till varför du bör komma hit; den vackra naturen, det varma välkomnandet och det strategiska läget som ger dig möjlighet till att upptäcka resten av denna underbara region.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

En perfekt plats av flera anledningar


San Michele är en liten by i mitten av Apulien som dateras tillbaka till 1800-talet. Den ligger ca 30 km från havet, 12 km från den pittoreska byn Ceclie Messapica, 14 km från Ostuni och 45 km från det berömda Alberobello. Notera också att det bara är 115 km till Matera, den europeiska huvudstaden för kultur, som förtjänar ett besök.

Det praktiska

San Michele Salentino har ett supermarket och några andra affärer, samt ett stort torg där det ibland hålls traditionella folkfester på sommaren. Lägg märke till att byn har många enkelriktade vägar och därför kan det vara svårt att följa GPS:en. Det är därför bäst att parkera bilen och fortsätta till fots så att du även kan möta lokalbefolkningen på ett närmre plan.

Läs mer om San Michele Salentino

Dölj texten
 
 
search map