Semesterbostad i San Cataldo i Apulien

Residence Salento

 
Residence Salento är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Salento är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Cataldo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Salento ligger ca. 200 meter från havet och stranden i den lilla staden San Cataldo.

Besök de fina stränderna

Här bor man på kort avstånd från den vackra staden Lecce med sitt fina barokcentrum. Ca. 100 meter från lägenheterna finner man det lilla torget med grönsakshandlare, kiosk, glassbar och två pizzerior - om söndagen arrangeras det gatumarknad ca. 150 meter härifrån. Längs kusten norr och söder om San Cataldo finns det flera bukter med fina sandstränder men området är även perfekt för de som vill cykla runt och uppleva omgivningarna.

Läs mer om Residence Salento

Lust och rymligt

Residence Salento har blivit renoverat nyligen och lägenheterna framstår som ljusa och rymliga. På stället finns det reception och 17 lägenheter. Endast två och trerumslägenheterna har parkeringsplats (en per lägenhet). Alla lägenheter är utrustade med aircondition, flatscreen-TV och liten kokvrå med två kokplattor.

Lägenheterna på Residence Salento

Enrumslägenhet 2/3 sovplatser (1:a vån. med terrass)

Lägenheterna ligger på första våningen och består av allrum med kokvrå (två kokplattor) och sovavdelning med dubbelsäng och en utdragbar säng, badrum med toalett och dusch samt utgång till terrass.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (2:a vån.)

Lägenheterna ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå (två kokplattor) och våningsäng, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har varken balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (1:a vån. med terrass)

Lägenheterna ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå (två kokplattor), sovrum med dubbelsäng och våningsäng, badrum med toalett och dusch samt utgång till trädgårdsplats med bord och stolar.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (2:a vån. med liten terrass)

Lägenheterna ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå (två kokplattor) och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningsäng, badrum med toalett och dusch samt liten terrass med bord och stolar.

Dölj texten
 
 
search map