Hotell i Rodi Garganico i Apulien

Hotel Poggio degli Ulivi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta syditalienska lantställe ligger i utkanten av staden Rodi Garganico. De vackra omgivningarna präglas starkt av de gamla olivträden - på hotellet finner man 120 av dem på två hektar mark. De pryder omgivningarna med sina skulpturella stammar och olivgröna färg - och så framställer man naturligtvis sin egen olivolja i olivpressen i restaurangen. Dessutom har stället ett avtal med en lido (strand med solstolar och parasoller) endast ca. 1½ km bort.

Staden ligger endast 800 meter bort

Med avståndet till Rodi Garganico på endast ca. 800 meter är det ca. 1½ km till stadens sandstrand där hotellet har ett avtal med en strand med solstolar och parasoller (mot betalning). Observera att även om vägen kan klaras till fots så är den inte upplyst kvällstid och det finns inte någon trottoar. Hotellet har dock en 8-personers minibuss till förfogande som de (mot betalning) transporterar gästerna till och från stranden i.

Läs mer om Hotel Poggio degli Ulivi

Pool och faciliteter

Som ett alternativ till havet kan man välja att stanna på hotellet och slappa vid poolen där det finns poolbar, parasoller och solstolar. På hotellet finns det även annat att roa sig med: bordfotboll, karaoke-anläggning och möjlighet att köpa lättare rätter som lunch och drycker. När solen är på väg ner kan man njuta av den vackra solnedgången över Tremiti-öarna från terrassen vid restaurangen.

Bland övriga utomhusfaciliteter kan vi nämna lekplats för barnen, parkeringsplats och cykeluthyrning.

Ät gott och lokalt i restaurangen

Ifall man bokar sin vistelse med halvpension så äter man middagen i restaurangen. Där får man serverat en huvudrätt (kött eller fisk) tillsammans med tillbehör som serveras som buffé. Frukosten serveras också som buffé.

Läs om rummen på Hotel Poggio degli Ulivi

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo, Apulien

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

San Cipriano Picentino, Kampanien

Masseria Torre Coccaro

Fasano, Apulien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Apulien

search map