Omdömen från Villa Cavuzzi

 
Villa Cavuzzi är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Cavuzzi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Polignano a Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Cavuzzi

Läs personliga omdömen av Villa Cavuzzi som ligger i Apulien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Cavuzzi. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Bo med familj och vänner från Täby i Sverige bodde på Villa Cavuzzi i Polignano a Mare från den 9. till den 16. juli 2011.

Vi har haft en fantastisk semester! Villa Cavuzzi och Giamcobo (husägaren) var mycket bra. Det var väldigt varmt (35-40 grader) när vi var där, men hans AC funkade i huset! Det var rent och prydligt. Han var dessutom mkt vänlig och tipsade om olika utflykter m m. Som tur är kan jag lite italienska så vi klarade oss bra. Kan vara lite knepigt att göra sig förstådd med engelska. Många fantastiska utflykter. Grottorna i Castellana var mest otroliga samt en båtutflykt till olika grottor längs havet där vi även badade! Polignano och f ö hela området runt Bari är tyvärr rejält nedsmutsat av sopor av olika slag. Det finner man både på stränder och längs vägarna. Vi tyckte det var tämligen lätt att hitta Sweet Homes f v b till Cavuzzi. Än en gång, heders för bra förläggningar!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 3 Vuxna, 5 Barn
Namn
Annica och med familj och vänner från Enskede i Sverige bodde på Villa Cavuzzi i Polignano a Mare från den 25. juli till den 1. augusti 2009. Innan dess hade de bott på Le Case di Zio Cristoforo i Casalvelino samt Agriturismo Masseria Salinola i Ostuni.

Vi hyrde Villa Cavuzzi tillsammans med en annan familj. Toppenhus!
Fantastisk tomt med stor pool och många ytor att vistas på, ett riktigt bra utekök m grill, pizza ugn, gasolspis mm.
Diskmaskin, tvättmaskin och modernt kök. Vi trivdes verkligen här, perfekt för två familjer. I närheten låg en lokal restaurang bredvid den lilla affären/frutterian vid den "större vägen" vid rödljusen, den restaurangen kan verkligen rekommenderas. Såg inte så rolig ut vid första anblicken, men när man kom in hade en jättestor bakgård och maten var fantastisk, köttet kan verkligen rekommenderas. Alltid mycket folk, så bra att boka bord i förväg.
Tack också till In-Italia och Marcus för bra service och snabba svar!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map