Villa i Polignano a Mare i Apulien

Villa Cavuzzi

 
Villa Cavuzzi är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Cavuzzi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Polignano a Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Cavuzzi ligger i lugna gröna omgivningar knappt 5 km från den trevliga staden Polignano a Mare och endast 2 km från de sköna sandstränderna.

Villan är en mycket bra utgångspunkt för två familjer som vill bo tillsammans i en privat och självständig villa men samtidigt önskar att uppleva flera av Apuliens intressanta städer och platser.

Läs mer om Villa Cavuzzi

Utomhus är omgivningarna stora och inbjudande. I den stora "trädgården" finns en härlig pool som omges av palmer och solstolar, två utomhus duschar, möblerad uteplats med utomhuskök och grill samt parkering. Bakom villan finns det en fin köksträdgård med färska grödor som kan användas vid matlagningen.

Villa med 8 sovplatser:
- Den välinredda villan är fördelad på ett stort våningsplan men i två block vilket gör den utmärkt för två familjer som reser tillsammans. Genom entréen kommer man in i ett vardagsrum med soffor och TV, stort kök med 4 kokplattor, ugn, kyl och frys, diskmaskin samt matbord med 6 stolar. I den ena delen av villan finns ett sovrum med dubbelsäng och ett med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. I den andra delen finns det också ett sovrum med dubbelsäng och ett med två enkelsängar samt badrum med toalett, dusch och tvättmaskin. Det är aircondition i alla sovrum.

Dölj texten
 
 
search map